Carusel Stiri Interne

De ce participa Mihaela Radulescu la Dansez pentru tine

Scris de Alexandru Manea

Mihaela Radulescu va intra in ringul de dans vineri seara la Pro TV. Vedeta a venit de la Monte Carlo pentru a dansa in sprijinul unui caz umanitar. A inceput deja repetitiile si iata ce are de spus.

mihaela-radulescu-dansez-pentru-tine

“Dansez pentru visul unui copil talentat, a carui poveste m-a chircit de durere… Asa cum mi se intampla de cate ori aud ca un copil striga de dorul mamei lui si ca se zbate in nevoi inimaginabile. Sper sa gasim impreuna o cale sa-l ajutam si daca de dansul meu depinde, atunci sa stiti ca voi dansa grozav, numai sa stiu ca acest copil va zambi fericit, in bratele mamei lui si ca familia lui va avea o viata mai buna”, a declara Mihaela Radulescu.

Vedeta a inceput deja antrenamentele alaturi de coregraful Bogdan Boanta.

“E atata munca si e atat de greu sa ajungi sa dansezi onorabil, sa te sincronizezi cu partenerul, sa dansezi pe tocuri, sa uiti de tot ce te doare si sa nu te gandesti decat la ce ai de facut. Am o imensa admiratie pentru concurentii si coregrafii de la aceasta emisiune si abia acum realizez cu adevarat ce inseamna masinaria asta numita Dansez pentru tine”, spune vedeta.

mihaela-radulescu-dansez-pentru-tine-1

Mihaela Radulescu danseaza pentru Sabin Cojocaru, de 14 ani, din Dorohoi. Pasionat de dans, Sabin a luat contact cu aceasta forma de arta pe cand avea doar cinci ani. A invatat singur miscari de dans care mai de care mai spectaculoase urmarindu-si la televizor artistii preferati, iar mai apoi a fost remarcat de un coregraf in cadrul unui eveniment.

Este fan infocat al lui Michael Jackson si isi doreste sa poata dansa intr-o zi la fel ca el. Talentul nu l-a ocolit nici pe fratele lui mai mic, Iustin, care face beatbox.

Pe langa faptul ca vrea sa danseze cu orice pret, Sabin vrea sa isi ajute tatal, bolnav de hernie de disc, si sa o aduca pe mama sa, plecata in Italia, inapoi acasa. Mama a trimis bani in tara doar in primele luni in care a fost plecata, apoi le-a spus ca nu se mai descurca nici ea. De atunci pastreaza legatura tot mai rar, iar lui Sabin ii este tare dor de ea si isi doreste enorm sa revina acasa.

Din ajutorul social pe care il primeste, 230 de lei, tatal baietilor trebuie sa plateasca toate cheltuielile casei si sa asigure mancarea pentru toti trei, lucru imposibil de realizat dintr-o suma atat de mica.

Scrie un comentariu