Stiri externe

De ce Pamela Anderson nu sprijina miscarea #MeToo! Raspunsul ei te va surprinde!

Scris de Iancu Iulia

Pana acum, am aflat ca Pamela Anderson nu este de acord cu multe lucruri, dar cele mai noi declaratii le-a facut pe subiectul #MeToo!

De curand, diva a fost intervievata pentru 60 Minutes, din Australia si a profitat de ocazie pentru a spune cat de mult il iubeste pe partenerul sau, Julian Assange. Insa, ea a facut declaratii si pe tema miscarii #MeToo, spunand ca nu este de acord cu ce se intampla.

Anul trecut, Pamela a incercat sa aduca numele sau inapoi in ziare si a declarat ca acele femei care au fost abuzate de Harvey Weinstein ar fi trebuit sa stie in ce se amesteca. Pam a demonstrat ca este ca acel adolescent de la scoala care mereu era contra si avea ceva de comentat, asa ca a avut ceva de zis si despre miscarea #MeToo:

“Cred ca acest feminism merge prea departe. Sunt o feminista, dar consider ca acest cel de-al treilea val de feminism este plictisitor. Cred ca ii paralizeaza pe barbati. Cred ca aceasta miscare #MeToo este prea mult pentru mine. Imi pare rau, probabil voi fi omorata pentru ceea ce am spus. Dar mama m-a invatat sa nu merg la un hotel cu un strain.”

Voi ce spuneti? Credeti ca Pam ar trebui sa isi masoare cu atentie cuvintele de acum inainte.

 

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu