News

De ce nu vrea sa se ingrase Bianca Dragusanu! Are o explicatie medicala!

Scris de Alexandru Manea

Bianca Dragusanu marturiseste ca insista sa ramana la silueta actuala si sa nu puna kilograme in plus, asa cum este des sfatuita, din motive medicale. Roscata are picioarele afectate de mai multe acccidente suferite in adolescenta si la „Dansez pentru tine”, iar orice kilogram in plus ar putea-o imobiliza la pat.

bianca-dragusanu-anorexica

Bianca Dragusanu a fost des criticata pentru ca ar fi in pragul anorexiei. Roscata se mandreste des cu talia ei de viespe iar nu de putine ori fotografiile postate pe Facebook in care i se vad coastele au generat valuri de controverse.

Se pare ca roscata nu tine la silueta actuala doar de dragul controverselor, ci are motive medicale. Mai exact, daca s-ar ingrasa, nu s-ar mai putea deplasa. Pare ireal, dar are o explicatie.

„Am probleme foarte grave cu picioarele. Nu pot sa fac nimic. Am dureri foarte mari. Daca as lua in greutate peste 5 kilograme mi-ar fi greu sa ma deplasez. Prioritatea este dupa ce facem nunta sa facem o deplasare in America, pentru ca imi doresc foarte mult sa inteleg de ce nu ma pot vindeca.

bianca-dragusanu

 

Mi-am zdrobit rotula la piciorul stang la dansez pentru tine, iar la cel drept am carnea zdrobita dupa ce am avut un accident in urma cu mai multi ani. Am consultat cativa doctori care mi-au spus ca circulatia mea periferica este proasta, insa e bine , pentru ca am niste cheaguri de sange, iar daca aveam circulatia sangelui buna puteam sa fiu predispusa la un preifaract.

M-am ingrasat cateva kilograme in ultima perioada, dar nu se vad. Ideea e ca daca raman insarcinata eu nu mai pot merge. Efectiv sunt la pat. Nu am cum sa duc sarcina asa”, a declarat Bianca Dragusanu in emisiunea Happy Hour, de la Pro TV.

Scrie un comentariu