Stiri Interne

De ce nu vrea Regele Mihai sa isi vada nepotul?

Scris de Alexandru Manea

Fostul Principe Nicolae al Romaniei, nepotul Regelui Mihai, nu a fost lasat sa intre in resedinta Majestatii Sale, iscandu-se astfel un conflict fizic si verbal. Iata ce s-a intamplat.

De ce nu vrea Regele Mihai sa isi vada nepotul?

De cateva zile se vorbeste despre faptul ca Regele Mihai ar fi in stare foarte grava si ca este posibil, datorita varstei sale inaintate, organismul sa nu mai faca fata situatiei.

Nepotul sau, Nicolae, cel caruia i-a fost retras titlul de Principe in urma cu doi ani, a dorit sa il viziteze si sa ii fie alaturi, insa, surpriza, nu a fost lasat sa intre in locuinta. S-a iscat astfel un conflict fizic si verbal, reprezentantii Casei Regale anuntand, printr-un comunicat, ca fostul Principe Nicolae ( Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills) ar fi agresat mai multe persoane in dorinta de a intra in resedinta.

“Domnul Medforth-Mills a agresat fizic si verbal trei persoane. Una dintre ele prezinta rani corporale. In final, el a fost impiedicat sa forteze intrarea in casa. Majestatea Sa a facut clar, de mai multe luni de zile, faptul ca refuza sa-si vada nepotul, lucru adus la cunostinta domnului Medforth-Mills in repetate randuri. La incident au fost prezente trei infirmiere, venite sa trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut sa-si faca la timp datoria. De asemenea, infirmierele au facut cunoscut ca se tem pentru integritatea lor corporala si ca vor lua in discutie la institutia lor daca vor mai veni sau nu sa-l trateze pe Rege”, se arata in comunicatul Casei Regale.

De cealalta parte, Nicolae spune ca cineva din casa a ordonat sa nu fie lasat sa intre. „Vin ca nepotul Regelui, nepotul bunicului meu si doar vreau sa-l vad pana la urma. Atat. Daca va fi ultima data cand ajung aici, cand este intr-o stare mai buna, atunci as dori sa-l vad. Daca nu va fi, atunci vreau sa-i zic ramas bun, pentru ultima data”, a marturisit el, conform Pro TV.

De altfel, Nicolae a incercat, fara succes, sa vorbeasca cu Regele Mihai in ultimii doi ani si niciodata nu i-a fost explicat clar de ce a fost indepartat.

In luna august 2015, Nicolae, nepotul Regelui Mihai, al treilea in ordinea de succesiune, dupa bunicul lui si Principesa Margareta, a fost exclus din linia dinastica a Casei Regale si i s-a retras titlul monarhic acordat in 2010. Se pare ca motivul ar fi legatura amoroasa cu Nicoleta Carjan, care sustinea ca are un copil cu el. In prezent, Nicolae este logodit cu Alina Binder.

Scrie un comentariu