2 Principale Stiri Interne

De ce nu vorbeste Antonia despre Alex Velea

Scris de Administrator

Invitata fiind in platoul emisiunii „TEO Show” de la Kanal D, Antonia a marturisit ca va veni o vreme cand va face lumina in jurul tuturor speculatiilor care s-au facut cu privire la viata ei privata, dar ca nu se simte inca psihic pregatita sa o faca.

alex-velea-antonia

Au curs rauri de cerneala, iar primele pagini ale tabloidelor au fost ticsite de articole cu privire la divortul Antoniei de Vincenzo Castellano, presupusa idila dintre artista si Alex Velea, dar si la relatia pe care Antonia o are in prezent cu fiica ei, Maya.

Artista a fost astazi invitata in platoul emisiunii „TEO Show”, acolo unde a dezvaluit ca nu se simte obligata sa vorbeasca public despre viata ei privata si ca singura datorie pe care o are fata de public este aceea de a-si face meseria cat mai bine cu putinta.

antonia-teo-show

A marurisit insa ca va veni si o vreme in care va face lumina in jurul tuturor speculatiilor care s-au facut cu privire la viata ei privata, dar ca nu se simte inca psihic pregatita sa vorbeasca, pentru ca sunt lucruri care inca o dor.

Dupa toate astea, Teo a ajuns la concluzia ca Antonia nu este altceva decat un artist foarte bun, un copil „haituit de presa” si a sfatuit-o sa nu mai asculte atat de mult gura lumii.

Scrie un comentariu