Stiri externe

De ce nu va participa tatal lui Meghan Markle la Nunta Regala

Scris de Administrator

Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle, a anuntat ca nu va participa la nunta fiicei sale cu printul Harry, de pe 19 mai. Motivele sunt problemele sale de sanatate, dar si scandalul iscat din cauza fotografiilor tip paparazzi aranjate.

De ce nu va participa tatal lui Meghan Markle la Nunta Regala

Declaratia lui Markle a fost facuta jurnalistilor de la TMZ. El a spus ca in urma cu o saptamana a suferit un atac de cord si ca astazi va fi supus unei interventii chirurgicale, la inima.

De asemenea, „el a decis acum sa nu mearga, pentru ca nu doreste sa-i faca de ras pe membrii Familiei Regale sau pe fiica sa”.

Markle a recunoscut celor TMZ ca a facut o intelegere cu niste paparazzi. Le-a permis sa-l fotografieze pregatindu-se pentru nunta lui Meghan cu printul Harry. Site-ul adauga ca „nu a vrut sa faca nici un rau lui Meghan sau viitoarelor sale rude”.

Thomas Markle a explicat TMZ ca a fost abordat de mass-media de mai multe ori de cand relatia lui Meghan cu Harry a fdevenit publica. Site-ul adauga:

„Markle ne spune ca in ultimul an a fost constat in atentia paparazzilor, care l-au fotografiat in circumstantele cele mai neonorante. Ei l-au surprins cumparand bere sau vin, ciufulit si neingrijit. El a explicat ca nici macar nu bea bere si ca o cumparase pentru gardienii din blocul in care locuieste.

Markle a adaugat ca i s-au oferit 50.000 sau 10.000 de dolari pentru interviuri, dar le-a refuzat. El a fost, cu toate acestea, convins de catre o agentie de paparazzi care i-a oferit bani, dar suma primita nu a fost „nici pe departe“ 100.000 $, asa cum a anuntat Daily Mail.

Markle „nu si-a imaginat ca acest deal ar face un rau cuiva, ci dimpotriva, ca ar ajuta la refacerea imaginii sale”, scrie TMZ. Acum uitandu-se inapoi, regreta ceea ce a facut.

Pozele aranjate il “surprind” pe Thomas in timp ce se pregateste pentru nunta fiicei sale. El apare rasfoind un album despre Marea Britanie si cautand imagini pe internet cu Meghan si printul Harry, intr-o cafenea.

Meghan Markle se va machia singura pentru nunta regala?

Palatul Kensington a emis o declaratie oficiala prin care a anuntat ca Thomas Markle nu va participa la nunta regala.

 

Scrie un comentariu