Stiri Interne

De ce nu se marita Carmen Bruma cu Mircea Badea de aproape 20 ani

Scris de Alexandru Manea

Carmen Bruma si Mircea Badea sunt impreuna de aproape 20 de ani, au un copil, insa nu au facut pana acum nunta. Iata de ce nu au ajuns pana acum in fata altarului.

De ce nu se marita Carmen Bruma cu Mircea Badea de aproape 20 ani

Carmen Bruma si Mircea Badea s-au cunoscut in urma cu aproape doua decenii. Pe atunci lucrau impreuna pentru talk show-ul pe care prezentatorul il avea la Antena 1. Sunt peste 18 ani de cand sunt impreuna, insa nu au facut pana acum nunta, desi au si un copil impreuna. Cei doi sustin ca sunt la fel de fericiti cu si fara acte.

„Longevitatea in cuplu nu are legatura cu niste simple formalitati. Sunt suficient de multe acte in viata mea in acest moment”, a declarat Carmen pentru Taifasuri subliniind ca a fost ceruta de Mircea in casatorie de mai multe ori. “Mircea a povestit public asta in repetate randuri. Si-am primit toate inelele pe care mi le-am dorit”.

Carmen Bruma invata miresele cum sa arate perfect in ziua cea mare

“De ce as mai face nunta? Dupa 400 de pupaturi iti cam dispare cheful de nunta. In plus, evenimentul in sine nu-mi place din postura de actor principal”, a declarat Carmen in urma cu ceva vreme.

Daca va avea insa loc o nunta, vedeta sustine ca va fi un eveniment restrans, fara multe formalitati.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu