Stiri Interne

De ce nu revine Florin Busuioc la Meteo

Scris de Alexandru Manea

Florin Busuioc nu va reveni prea curand in postul de prezentator al informatiilor Meteo in cadrul stirilor de dimineata de la Pro TV. Iata ce il impiedica sa faca acest lucru, la doua luni de cand a fost operat dupa infarct.

De ce nu revine Florin Busuioc la Meteo

Florin Busuioc a suferit mai multe infarcturi in urma cu doua luni, fiind atunci salvat de medicii din Craiova, care l-au operat de urgenta si i-au montat stent la inima. De atunci, indragitul actor se afla in perioada de recuperare.

Perioada care va mai dura, insa, intrucat, dupa cum a povestit in emisiunea Vorbeste Lumea, are cateva coaste rupte din timpul resuscitarii. Acest lucru il impiedica sa revina la job-ul prezentator Meteo, dar si a juca in piese de teatru.

“Mi-am pus dorinta sa-mi treaca coastele astea rupte care ma cam enerveaza si nu ma lasa sa respir cum trebuie. Am vreo 5 coaste rupte in urma resuscitarii. Bogdan Talasman este artizanul acestor coaste rupte, insa foarte bine a facut pentru ca practic el m-a salvat si ii sunt recunoscator. Daca imi trec coastele dupa aia pot sa vorbesc si despre teatru si despre revenirea dimineata la stiri. Deocamdata am revenit seara.

Eu daca sfatuiesc pe cineva acum sa nu fumeze si sa traiasca mai in echilibru, nu o sa ma asculte nimeni. Sfaturile bune pe care le da cineva nu sunt luate in seama. Trebuie sa treci prin asa ceva ca sa iei in seama. Nici eu nu as fi luat in seama. Trebuie sa am grija de mine pentru ca trebuie sa am grija de fete”, a declarat Florin Busuioc la Vorbeste Lumea.

Florin Busuioc a facut infarct pe scena. Medicii i-au salvat viata in ultimul moment!

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu