Stiri Interne

De ce nu mai are Laura Cosoi emisiune la TV

Scris de Alexandru Manea

Laura Cosoi a prezentat, in urma cu doi ani, “Traieste-ti vara”, alaturi de Cabral, la Pro TV. De atunci, insa, actrita nu a mai aparut la acel post de televiziune. Iata ce s-a intamplat.

laura-cosoi-sosie

Laura Cosoi sta departe de lumea televiziunii. De altfel, de acum doi ani, de cand a prezentat emisiunea estivala “Traieste-ti vara”, alaturi de Cabral, actrita nu a mai aparut la Pro TV si nici nu a mai luat alt proiect in televiziune.

Laura povesteste acum ca a avut o mare dezamagire legata de acea emisiune pe care a prezentat-o la Pro TV. Mai exact, a semnat contractul stiind ca va avea un anumit format, pentru ca apoi sa constate ca se afla intr-o emisiune cu subiecte de scandal.

laura-cosoi-cabral-protv

“Proiectul paruse curat. Era vorba de prezentarea unei emi­siuni de vara, cu tineri. Am negociat niste termeni, cu privire la conceptul emisiunii, dar, spre marea mea de­zamagire, dupa doar o saptamana de cand am iesit “pe sticla”, totul s-a rasturnat si m-am trezit ca prezint un program monden, cu scandaluri si tot felul de aspecte dezagreabile. N-am mai avut ce sa fac si a trebuit sa-l duc pana la capat, insa, in urma acestei experiente, am ramas cu un gust foarte amar. Asa ca, de atunci, n-am mai acceptat nicio oferta pe micul ecran”, a declarat vedeta.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu