Stiri externe

De ce nu au fost Meghan Markle și Kate Middleton niciodată apropiate

Scris de Ana Kozma

S-a vorbit mult despre relația aparent tensionată dintre Meghan Markle, soția Prințului Harry, și Kate Middleton, soția Prințului William. Iată motivele pentru care cele două nu au fost niciodată prea apropiate!

De ce nu au fost Meghan Markle și Kate Middleton niciodată apropiate

Din noul volum „Finding Freedom”, ce urmărește viața Familiei Regale a Merii Britanii, aflăm o mulțime de dedesubturi neștiute până acum. Spre exemplu, motivele pentru care Meghan Markle și Kate Middleton nu au fost niciodată apropiate.

„Relația lor nu a progresat mai deloc din momentul în care Meghan a devenit iubita Prințului Harry. Cele două nu au fost niciodată certate. Pur și simplu nu s-au cunoscut prea bine. Kate nu a făcut vreodată eforturi pentru a se apropia de Meghan. Atunci când a început relația cu Prințul Harry, Meghan se aștepta ca Ducesa de Cambridge să se apropie de ea și să o ajute să înțeleagă rolul pe care îl va avea în Familia Regală. Acest lucru nu s-a întâmplat însă. Meghan a fost dezamăgită că ea și Kate nu s-au apropiat, dar nu a lăsat lucrul ăsta să o afecteze”, povestesc surse din apropierea Familiei Regale.

Altă sursă a vorbit despre motivul pentru care Kate Middleton nu și-a dorit apropierea de Meghan Markle. „Kate a simțit că nu au mai nimic în comun”!

„Kate i-a trimis flori lui Meghan de ziua ei. Ceea ce a fost un gest frumos. Dar Meghan ar fi preferat ca aceasta să-i fie mai degrabă aproape în momentele dificile prin care a trecut sub lupa presei și a paparazzilor!”, au mai povestit sursele.

După ce Meghan și Harry s-au căsătorit, au petrecut părți din primul an ca soț și soție într-o casă închiriată din Oxfordshire. Asta înainte de a se muta la Frogmore Cottage. Deși i-au invitat pe William și Kate să îi viziteze, aceștia nu au făcut-o.

Se urasc Kate Middleton si Meghan Markle? 9 fotografii graitoare!

Scrie un comentariu