News

De ce nu au avut succes papusile Nadia Comaneci si Oana Zavoranu

Scris de Sorin Dutoiu

Nadia Comaneci si Oana Zavoranu au incercat marea cu sarea anii trecuti lansand in Romania papusi cu chipul lor. Din pacate, nu au avut succes la copii, asa cum s-a intamplat cu papusa Cleopatra Stratan.

Moda din Statele Unite ale Americii, ca vedetele sa isi lanseze papusi cu chipul lor, nu a prea prins in Romania.

In timp ce peste Ocean, prichindeii se joaca cu Katy Perry, Nicki Minaj, Robert Pattinson, Britney Spears sau Beyonce, in Romania, singura care a prins la copii a fost Cleoparta Stratan.

Atat Nadia Comaeci, cat si Oana Zavoranu, au incercat anii trecuti sa dea lovitura cu papusi care sa le fie leite, realizate la celebra fabrica Aradeanca.

Din pacate, chiar daca Nadia este un icon in lumea sportului, iar Oana era una din cele mai mediatizate vedete la vremea respectiva, prichindeii nu si-au tras parintii de maneca in magazine cerandu-le sa puna in cosul de cumparaturi astfel de papusi.

Nadia a fost idolul unei alte generatii, oameni care sunt, la aceasta data parinti si chiar bunici, iar pentru copiii mici ar fi fost un efort aproape fara rezultat sa ajunga sa o indrageasca atat de tare incat sa doarma cu ea noaptea in pat.

Este si cazul Oanei Zavoranu care, desi era una din cele mai mediatizate vedete la vremea cand a lansat aceasta afacere, papusa nu a intrat la inima copiilor.

Cei mici nu au indragit-o pe bruneta care tinea sute de mii de oameni lipiti de ecranul televizorului atunci cand statea in direct ore in sir la Dan Diaconesu Direct, certandu-se cu mama ei sau cu oricine din jur.

Singura care a avut succes in aceasta afacere a fost Cleopatra Stratan care, in urma cu sase ani a dat dovitura cu melodia Ghita.

Copiii au indragit-o imediat, fiind si de aceeasi varsta cu ea, rezonand cu ea si regasindu-se in atitudinea micutei. Moldoveanca de 3 ani a devenit astfel un icon.

Prichindeii stiau versurile pieselor pe dinafara, vroiau sa se imbrace ca ea si sa poarte ochelari de soare roz, asa cum avea Cleo in videoclip.

Papusa Cleopatra Stratan s-a bucurat de vanzari record pentru Romania, mai ales ca avea incorporat si un mecanism audio care rula hitul „Ghita”, la cerere.

Peste Ocean, lucrurile stau cu totul altfel. Vedetele pop ale momentului sau cele din industria filmului se bucura de afaceri de succes in acest domeniu.

Va invitam sa cititi si sa vedeteti ce papusi au lansat de piata vedetele de la Hollywood, aici.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu