News Stiri externe

De ce nu a vrut Adele sa pozeze in Playboy!

Scris de Christian Stan

Intr-un interviu acordat pentru revista „Rolling Stone”, Adele declara ca a fost ofertata de numeroase ori sa pozeze in Playboy. Cantareata se intreaba insa daca nu faptul ca este plinuta ii determina pe cei de la revista sa insiste cu aceasta oferta indecenta.

adele-rolling-stone

„Am fost rugata de atat de multe ori sa pozez goala, incat a devenit ridicol. Ma intreaba asta doar pentru ca sunt grasa? Apoi sunt intrebata daca mi-as arata corpul daca as fi fost slaba si as fi avut masurile ideale? Cu siguranta nu, pentru ca acest corp este al meu”, declara Adele pentru revista „Rolling Stone”.

„Cateodata ma intreb insa daca as fi avut acelasi succes daca as fi fost slaba? Cred ca nu, pentru ca eu le amintesc oamenilor de faptul ca perfectiunea este o utopie. Nu spun ca toata lumea are dimensiunile mele ci ma refer la faptul ca nu sunt perfecta. Foarte multe staruri sunt portretizate ca fiind perfecte, de neatins…”, continua Adele.

Cat despre cariera ei, Adele spune ca muzica nu este viata ei ci este hobby-ul ei. Artista pune pe primul loc familia, aceasta avand o relatie de lunga durata cu partenerul ei Simon Konechi, cu care are un fiu.

„Cariera mea nu este viata mea, este hobby-ul meu. Oamenii cred ca urasc faptul ca sunt faimoasa. Nu este adevarata. Sunt insa infricosata de aceasta faima. Cred ca este ceva toxic si cred ca poti pierde foarte usor contactul cu realitatea”, mai spune Adele pentru Rolling Stone.

Scrie un comentariu