News

De ce merge Andreea Marin aproape lunar la clinica Acibadem din Turcia

Scris de Sorin Dutoiu

Andreea Marin a reusit sa rezolve cateva probleme medicale serioase multumita medicilor iscusiti de la clinica Acibadem din Turcia. Vedeta marturiseste ca face destul de des naveta Bucuresti-Istanbul si explica de ce a ales clinica Acibadem in detrimentul celor din Romania sau al celor din alte tari europene.

cristina-andreea-marin-acibadem-1

Despre Andreea Marin s-a scris in mai multe randuri ca a reusit sa scape de cateva probleme de sanatate serioase apeland la serviciile clinicii Acibadem din Turcia.

Vedeta s-a confruntat cu o problema legata de imunitate, hormonala, dupa ce a nascut-o pe Violeta, aparand pe parcurs complicatii pentru simplul fapt ca spitalele din Romania nu au reusit sa ii ofere un diagnostic clar.

„Am avut o problema foarte serioasa, legata de imunitate, hormonala, asta dupa ceva timp de la nastere. Si lucrurile s-au agravat pentru ca, neavand un diagnosticul, practic nu tratam problema.

Andreea Marin - clinica Acibadem 2

Trecand vremea, au fost vreo doi ani la mijloc in care nu stiam ce am, analizele erau aparent bune si medicii imi spuneau “n-ai nimic”, insa simptomele aratau ca nu sunt in regula. In fine, e ca e bine cand totul cand se termina cu bine. Am rezolvat aceasta problema de sanantate. Mai am problema cu coloana pe care o tratez, am facut tratamente, analize, dar ma simt bine.

La un moment dat ajunsesem nici sa nu pot dormi de dureri, nici sa stau mai mult pe scaun, nici sa stau in picioare sau sa port o conversatie. Am cunoscut medici si oameni extraordinari la Acibadem.

Eu i-am cunoscut ca simplu pacient, asa mi-am castigat increderea in ei. Pot spune ca acum am simt bine si mi-am schimbat modul de viata. Mici probleme avem cu totii din cand in cand pentru ca nu suntem intocmai educati sa avem o grija execisiva de noi.

Sunt perioade pline in care nu manacam cum trebuie, nu dormim cum trebuie, ne dezechilibram si atunci e bine sa stim ca fara sanatate nu putem face nimic, ni se dau planurile peste cap”, a declarat Andreea Marin pentru WOWbiz.ro.

andreea-marin-andreea-raducan-acibadem

Cel mai mare grup privat de sanatate din Turcia, Acibadem Hospitals Group, a inaugurat  reprezentanta sa din Romania, ca urmare a cererii in continua crestere din partea pacientilor romani, care au aflat de performantele medicale obtinute de medicii turci la o ora distanta de Bucuresti, la Istanbul.

Acibadem Hospitals Group face un pas inainte pentru a veni in sprijinul pacientilor sai, in special pentru romanii care descopera ca pentru tratamentele necesare lor in Romania posibilitatile tehnice sunt limitate. De asemenea, deschiderea reprezentatei din Romania are ca scop si consolidarea relatiilor cu partenerii existenti.

Sediul local va fi un punct de informare si va facilita accesul pentru toti cei care au nevoie de tratamente complexe si va urmari ca grupul Acibadem sa aiba o prezenta mai sustinuta pe piata romaneasca din punctul de vedere al comunicarii”, Anna Herkmen, Director de Dezvoltare Relatii Internationale, Europa de Est in cadrul Acibadem.

“Intentionam sa organizam seminarii si workshop-uri pentru partenerii nostri, medici sau institutii medicale. De asemenea, planificam sa invitam periodic medici specialisti din cadrul Acibadem pentru un schimb de experienta privind metodele de tratament de ultima ora in lume, mai ales pe specialitatile cele mai cautate de catre pacientii din Romania. Un alt aspect foarte important, dorim sa urmarim indeaproape si sa facilitam impreuna cu institutiile medicale partenere recuperarea postoperatorie a pacientilor sau continuarea tratamentelor in Romania, dupa ce se intorc de la Acibadem”, declara Anna Herkmen.

In anul 2012 peste 1000 de romani s-au tratat la spitalele Acibadem, iar cele mai cautate specializari sunt: oncologia (pentru medicii specialisti, dar si pentru tehnologiile de ultima generatie pentru diagnostic si tratament: Pet CT, CyberKnife, Gamma Knife, radioterapia de o singura doza (LIAC) si altele); neurochirugia (in special pentru copiii cu probleme neuromotorii); chirurgia cardio vasculara (mai ales pentru copiii cu malformatii congenitale); ortopedia; fertilizare in vitro; transplant de par, transplant de ficat si rinichi.

Acibadem este cel mai mare si mai apreciat furnizor de servicii de sanatate din Turcia din anul 1991. Acibadem furnizeaza servicii de diagnostic si tratament, avand o echipa de specialisti de renume la nivel mondial, tehnologii de ultima generatie, infrastructura puternica si servicii medicale acreditate de JCI (Joint Comission International). Acibadem opereaza prin cele 16 spitale generale si 8 clinici ambulatorii si este un centru de referinta pentru multiple tratamente complexe ce implica tehnologii ultramoderne si experienta ridicata.

In cadrul Acibadem se regasesc 5 centre de oncologie (diagnostic, chirurgie, radioterapie, chimioterapie), 10 centre de cardiologie (pediatrie si adulti), 9 centre de infertilitate(FIV), 5 de transplant (rinichi, ficat, maduva, par), 3 pentru coloana si probleme ale spatelui si articulatiilor, 1 centru de medicina sportiva (acreditat de FIFA ca Centru de Excelenta in 2012), 6 de medicina nucleara, 3 de chirurgie robotica.

Acibadem este o retea integrata de servicii medicale, oferind servicii si dincolo de spitalele sale: Acibadem Project Managament- proiecteaza, construieste si echipeaza spitale in Turcia si pe plan international; Acibadem Insurance- furnizeaza servicii de asigurare medicala; Acibadem Mobile- asigura servicii de ambulanta terestra, aeriana, asistenta la domiciliu si tele-medicina; A-plus furnizeaza servicii de catering si curatenie pentru spitale; Acibadem Labs- servicii de laborator cu un spectru larg incluzand si genetica, patologie, celule stem,banca de sange; Acibadem University- dedicata pregatirii viitoarelor generatii de medici.

Acibadem este prima institutie de sanatate cotata public la Bursa de Valori de la Istanbul si care investeste continuu atat in Turcia, cat si in strainatate. Spitalul Acibadem Sistina din Macedonia este primul pas al extinderii pe plan international al grupului Acibadem.
Din 2012, Acibadem face parte din reteaua internationala IHH (International Healthcare Holdings), investitie comuna a familiei Aydinlar din Turcia, fondul de investitii al guvernului din Malaezia- Khazanah si Mitsui, cel mai mare grup din Japonia.

IHH opereaza o retea de spitale din Malaezia, Singapore, China, India si Brunei, dar si Universitatea de Medicina Internationala din Malaezia, fiind listata la Bursa de Valori din Kuala Lumpur si Singapore, fiind in acest moment al doilea grup de sanatate din lume ca si capitalizare a pietei. IHH are planuri de expansiune in viitor in regiunea Indo- China, Asia de Sud-Est, Balcani, tarile Ex-Sovietice, Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu