Stiri Interne

De ce le-a făcut Măruță copiilor săi cont de Facebook și Instagram la vârstă atât de fragedă

Scris de Alexandru Manea

Andra și Cătălin Măruță le-au făcut copiilor lor, David și Eva, conturi de Facebook și Instagram. Iată de ce au decis să facă acest lucru, deși cei mici au 6, respectiv 2 ani.

De ce le-a făcut Măruță copiilor săi cont de Facebook și Instagram la vârstă atât de fragedă

David și Eva, copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță, au deja conturi de Facebook și Instagram la vârsta de 6, respectiv 2 ani. Foarte devreme, sunt mulți de părere, în condițiile în care părinții, în general, se feresc să își expună copiii pe rețelele de socializare și să îi învețe să posteze și să intre în legătură cu fel și fel de oameni.

În cazul celor două vedete situația stă cumva altfel. Pentru că sunt celebri, ei au descoperit că au fost create conturi false pentru cei doi copii ai loc, cei care le manageriau postând fotografii cu aceștia, preluate de pe paginile părinților lor, ca și cum ar fi fost conturi reale. Pentru a împiedica acest comporament dubios, Andra și Cătălin Măruță au decis să creeze ei paginile adevărate, chiar dacă cei mici nu au acces la ele.

„Conturile de pe site-urile de socializare ale copiilor nu sunt niște conturi pentru a posta sau pentru a pune diverse lucruri, ci pur și simplu au fost niște conturi care să arate că David și Eva nu au conturi oficiale. Știu că pare complicat toată chestia asta, dar să-ți explic. De-a lungul timpului au fost făcute foarte multe conturi cu numele lor și atunci erau foarte mulți oameni care îmi spuneau că au văzut ce a postat David sau Eva, iar noi încercam să le explicăm că nu se poate așa ceva, copiii mei nu au conturi de Facebook și Instagram, iar ei nu credeau. Am văzut că sunt zeci de mii de conturi cu numele lor nu am făcut nimic altceva decât să încercăm să securizăm această treabă. Ei au niște conturi, dar unde nu sunt fotografii, doar ca lumea, atunci când citește un post pe canalul Andrei să vadă că ăla ar fi oficial”, ne-a declarat Cătălin Măruță pentru Libertatea.

Va iubesc sufletele mele! ❤❤❤

A post shared by Andra (@andra) on

Scrie un comentariu