News

De ce isi incearca Luminita Anghel din nou norocul la Eurovision

Scris de Alexandru Manea

Desi a ocupat locul 3 la Eurovision, in 2005, alaturi de Sistem, Luminita Anghel isi incearca norocul din nou la concursul de anul acesta. Artista s-a inscris in competitie cu o piesa si este convinsa ca tara noastra este in carti sa castige concursul la un moment dat.

Luminita-Anghel-eurovision

La aproape opt ani de cand a ocupat cea mai inalta pozitie la Eurovision pentru Romania, cu piesa „Let me try”, alaturi de Sistem, Luminita Anghel s-a inscris din nou la preselectiile de anul acesta.

Artista participa cu piesa „Unique”, o compozitie cu un mesaj motivant, despre care crede ca are mari sanse sa faca o figura frumoasa in Suedia, in luna mai.

„Am spus dintotdeauna ca ma voi reintoarce daca voi avea o piesa buna. In 2010 am venit cu o piesa in care credeam, dar acum e cu adevarat una cu care se poate castiga acolo daca reusesc sa trec de voturile Romaniei.

E elevata, compusa special pentru mine de un spaniol, prieten cu presedintele Organizatiei Eurovision din Spania (OGAE). Am primit mai multe piese si din Marea Britanie, si din Suedia.

Le-am spus compozitorilor ca vreau o piesa foarte puternica, as prefera drama pentru ca eu ma exprim foarte bine pe balade, pe drame si echipa din Spania mi-a spus ca are piesa „Unique”.

Avem planuri mari pentru spectacol, deja am inceput discutiile cu cei care vor face show-ul, sper din toata inima sa castigam aici, pentru ca acolo cred ca piesa intra in primele trei locuri”, a declarat artista pentru ring.

Luminita este convinsa ca Romania se afla in carti pentru a fi desemnata castigatoare la un moment dat.

„Eu stiu din surse foarte apropiate organizatorilor Eurovision, dar nu din Romania, ca acolo, „sus”, se asteapta ca tara noastra sa vina cu o piesa buna si un show foarte bun pentru ca suntem oarecum in carti, dar pana acum nu s-a intamplat acest lucru. Cred cu putere ca Romania poate sa vina pe locul intai”, a declarat ea.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu