Stiri Interne

De ce isi creste Nicoleta Luciu copiii la Miercurea Ciuc

Scris de Alexandru Manea

Nicoleta Luciu a ales sa se mute anul trecut la Miercurea Ciuc alaturi de intreaga familie. Iata de ce a parasit bruneta Bucurestiul si a decis ca este cel mai bine sa isi creasca copiii in centrul tarii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De ce isi creste Nicoleta Luciu copiii la Miercurea Ciuc

Nicoleta Luciu a facut anul trecut o miscare radicala. La inceputul verii, s-a mutat alaturi de intreaga familie la Miercurea Ciuc, orasul in care sotul ei, Zsolt, locuia de multi ani in cea mai mare parte a timpului.

Pana atunci, Nicoleta isi crestea cei patru copii in Bucuresti si isi vedea sotul aproape doar in weekend, atunci cand acesta venea in capitala.

Pentru ca nu mai avea niciun contract pe termen lung cu o televiziune, bruneta a decis sa se mute, alaturi de cei patru copii si de sotul ei, la Miercurea Ciuc si sa revina in Bucuresti, punctual, atunci cand are de filmast ceva.

luciu-ciuc

Luciu a descoperit avantajele traiului in orasul din centrul tarii, mult mai mic si mai linistit decat Bucurestiul.

Ce face Nicoleta Luciu zilnic la Miercurea Ciuc

„Aici la Miercurea Ciuc e locul ideal sa-ti cresti copiii. Totul este foarte aproape. Faci maxim cinci minute in orice parte a orasului. Ai toate sporturile la dispozitie: fotbal, inot, patinaj, hochey, schi. La 15 minute de casa – parc pentru biciclete, tenis, balet, dans sportiv etc. Pot face orice instrument doresc: Si canto. Dar cand am filmari vin la Bucuresti. Ii las la gradi si scoala si plec direct. Seara dupa ce termin ma intorc. Particip la toate jocurile lor”, a declarat Nicoleta Luciu.

Scrie un comentariu