Stiri Interne Video

De ce este Valentina Pelinel aleasa lui Cristi Borcea

Scris de Ana Kozma

Seara trecută, Cristi Borcea a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Interviul a fost unul presărat cu întrebări delicate, atât despre viața profesională, cât și despre cea personală. Iată de ce este Valentina Pelinel aleasa lui!

De ce este Valentina Pelinel aleasa lui Cristi Borcea

Kanal D a difuzat aseară o nouă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. De această dată, pe scaunul invitatului a stat Cristi Borcea. Acesta a răspuns la toate întrebările incomode adresate de moderatoare. Întrebări atât despre viața sa profesională, cât și despre viața personală tumultoasă din trecut.

Cristi Borcea are renumele de crai. Are 9 copii cu 4 femei diferite și 3 căsnicii la activ până în prezent. Și-a înșelat fostele soții, dar se pare că Valentina Pelinel este cea care a reușit să-l cumințească.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kanal D Romania (@kanaldromania)

Denise Rifai l-a întrebat pe omul de afaceri de ce nu au funcționat căsniciile sale de până acum.

„Tentațiile au fost mari. Toate drumurile au dus la Valentina. Nu am avut probleme în cele două căsnicii. Cele două căsnicii s-au terminat din cauza mea pentru că eu am fost cel care nu a fost cuminte. Mihaela și Alina au știut de la început că nu sunt luat de la biserică, dar nu am crezut niciodată că voi ajunge să divorțez de ele”, a răspuns el.

Tot despre Valentina Pelinel a vorbit Cristi Borcea și când a fost întrebat dacă ar legaliza poligamia în țara noastră: „Dacă mă întrebai acum vreo 10 ani ți-aș fi spus că aș fi legalizat-o fără niciun fel de problemă. Dar liniștea pe care o am acum de Valentina mă face să răspund nu!”

Cristi Borcea a mărturisit că Valentina Pelinel l-a schimbat. Cu toate astea, nu poate ști exact ce îi rezervă viitorul.

„Toate femeile din viața mea au crezut că mă schimbă. Alături de Valentina m-am calmat, mi-am găsit liniștea. M-am schimbat foarte mult. Ce faci la 30 de ani, nu poți să faci la 40 și ceva. Eu îmi doresc și sunt sigur că alături de Valentina voi trăi mulți ani fericiți și liniștiți. Dar, niciodată să nu spui niciodată”, a răspuns acesta.

Motivul pentru care Valentina Pelinel s-a îndrăgostit de Cristi Borcea

Scrie un comentariu