Stiri Interne

De ce este și mai periculos Coronavirusul pentru Marcel Pavel

Scris de Ana Kozma

Marcel Pavel traversează o perioadă extrem de grea din punct de vedere al stării de sănătate. Iată de ce este și mai periculos temutul virus COVID-19 pentru îndrăgitul artist.

De ce este și mai periculos Coronavirusul pentru Marcel Pavel

Deja de aproximativ o săptămână, Marcel Pavel este internat la Institului de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală. Suferă de dublă pneumonie și, mai mult decât atât, a fost depistat pozitiv cu noul Coronavirus. Artistul se află în grupa de mare risc, iar asta din pricina acestei păcătoase duble pneumonii.

Medicii îl țin permanent sub observație și îi administrează un tratament puternic. Se pare că Marcel Pavel a făcut dublă pneumonie la filmările pentru show-ul Te Cunosc de Undeva. Chiar el a povestit despre diferențele mari de temperatură între platoul de filmare și camera în care artiștii stau în timpul pauzelor.

Cum se simte Marcel Pavel după ce a luat coronavirus. Ce artiști au mai luat virusul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen f îndelungat pt a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar! Trec prin momente de cumpănă a vieții mele!În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți! 

O postare distribuită de Marcel Pavel Official (@marcelpavelofficial) pe

„Aici a fost o problemă. Eu am făcut şoc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri”, a mărturist artistul.

Marcel Pavel are coronavirus! A intrat în contact cu 300 de persoane. Filmările pentru Te Cunosc de Undeva au fost suspendate!

În prezent, lui Marcel Pavel i se administrează tratament medicamentos atât pe cale orală, cât și pe cale injectabilă. Se simte destul de rău fiindcă spune el, zona plămânilor îi este afectată. Astfel că, saturația oxigenului este mică.

„Lumea spune că am luat bani ca să spun că sunt bolnav de COVID-19. Lumea a înnebunit de tot! Eu sunt un om cu coloană vertebrală, nu aş accepta niciodată aşa ceva. Sunt un om puternic şi vreau să trec peste momentele acestea. Este o boală cumplită, aici mă refer la dubla mea pneumonie. Eu nu am făcut din cauza virusului această boală, am făcut-o după un şoc termic. Medicii îmi spun să am răbdare, să urmez tratamentul întocmai, şi cel injectabil, şi cel administrat oral”, a declarat Marcel Pavel într-o emisiune tv.

Scrie un comentariu