ADPM Health Stiri Interne

De ce este important ca bebelusii sa mearga de-a busilea de la sase luni

Scris de Ana Kozma

Ela Craciun a detaliat pe blogul ei un subiect dezbatut des de mamicile din comunitatea sa online, mai exact de ce este important ca bebelusii sa inceapa sa mearga de-a busilea, de recomandat, incepand cu varsta de sase luni.

De ce este important ca bebelusii sa mearga de-a busilea de la sase luni

Vedeta a apelat la sfaturile Adrianei Bachmann, newborn specialist, alaturi de care a avut in primavara seminariile despre cum pot avea parintii un copil care doarme linistit. Astfel, a aflat de ce este important ca cei mici sa inceapa sa mearga de-a busilea, acest obicei ajutandu-i sa isi dezvolte musculatura.

Ela Craciun si-a tratat fetita de dermatita cu apa termala in Franta

„Mersul de-a busilea ii ajuta pe bebelusi la dezvoltarea miscarilor, a muschilor de la mana, de la piciorus si in momentul in care vor incepe sa mearga le va fi mult mai usor. Recomand sa incepeti de la 6 luni, ii puneti in pozitia de catelus ss aveti o jucarie la care sa ajunga si ei se vor legana putin si apoi vor incepe sa se tarasca. La inceput puteti incerca 5 minute dimineata, 5 dupa-masa si incetul cu incetul vor incepe sa faca singuri asta.

Sunt foarte multi bebelusi care nu vor sa treaca prin etapa asta, vor sa mearga direct. Chiar daca bebelusul nu vrea, trebuie sa incercam, dar nu trebuie sa va faceti probleme daca nu reuseste sa meargă de-a busilea. Din momentul in care vrea sa mearga, trebuie sa faceti cu bebelusul exercitii de stabilitate si sa va asigurati ca sta pe toata talpa, nu doar pe varfuri”, a mentionat Adriana Bachman pentru blogul vedetei, www.elacraciun.ro.

 

View this post on Instagram

 

🤪

A post shared by Ela Craciun (@elacraciun) on

 

View this post on Instagram

 

Cineva e foarte fericit să fie din nou la mare 💛🌊

A post shared by Ela Craciun (@elacraciun) on

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu