Stiri Interne

De ce este atat de trist Magicianul

Scris de Alexandru Manea

Marian Ralea, cel care a bucurat copilaria a milioane de romani ca „Magicianul de la Abracadabra”, nu isi poate reveni dupa dramele personale prin care a trecut in ultimii ani, iar munca pare singurul sau refugiu.

marian-ralea-magicianul

Marian Ralea, actorul care a interpretat rolul „Magicianului” in serialul pentru copii „Abracadabra”, difuzat in anii 90 la TVR si Pro TV, pare ca a uitat sa mai zambeasca.

Desi a bucurat copilaria a milioane de romani, actorul a uitat, pare-se, ce inseamna bucuria in viata de zi cu zi. De vina sunt dramele prin care a trecut in ultimii ani, mai exact, pierderea unor persoane dragi lui.

La sfasitul anului 2012, mama actorului s-a stins din viata. Decesul acesteia l-a aruncat in depresie, mai ales ca era cea mai draga persoana din viata lui.

Cum o nenorocire pare sa nu vina niciodata singura, si fratele lui s-a stins din viata. Pierderea lor l-a intristat atat de mult, incat actorul a devenit din ce in ce mai izolat, refugiindu-se doar in munca.

marian-ralea-mama

 

„Durerea este atat de mare incat te copleseste. Tot ce am mostenit ca talent este de la maicuta mea, iar daca fratele meu nu era actor, nu as fi avut incredere sa ma fac nici eu actor. Anul acesta a fost cel putin ciudat. Ar trebui sa fiu fericit din punct de vedere profesional, pentru ca am avut un an plin de reusite, dar in acelasi timp pierderea mamei si a fratelui. E extrem de dureros. Noi oricum atunci cand urcam pe scena trebuie sa lasam toata viata dincolo”, declara el atunci.

mica-abracadabra1

Anul trecut, a intervenit o alta mare lovitura. Michaela Niculescu, cea cunoscuta de public drept Mica de la Abracadabra, s-a stins din viata la numai 31 de ani. „Magicianul” o considera ca si copilul sau, iar tragedia l-a demoralizat profund.

Scrie un comentariu