Stiri Interne

De ce era cat pe-aci sa plece Teo Trandafir de la Kanal D

Scris de Ana Kozma

S-ar parea ca Teo Trandafir a fost la un pas de a parasi postul de televiziune Kanal D pentru a i se alatura fostului ei sef, Adrian Sarbu, in noul proiect al acestuia. Iata despre ce este vorba!

De ce era cat pe-aci sa plece Teo Trandafir de la Kanal D

O tara intreaga stie faptul ca Teo Trandafir a fact istorie la Pro Tv, avand o emisiune cu audiente record, pe vremea cand la carma postului de televiziune inca se afla Adrian Sarbu. Anii insa au trecut, iar in prezent vedeta se afla in ograda Kanal D.

Ce a facut Teo Trandafir cu primii bani castigati

Conform ziarului Libertatea, Teo Trandafir a fost recent la un pas de a parasi Kanal D pentru a i se alatura celui pe care il numea candva mentorul ei in noul proiect al acestuia.

Adrian Sarbu planuieste sa isi deschida o televiziune online si s-ar parea ca si-ar fi dorit ca printre vedetele de top ale acestei televiziuni sa fie si Teo Trandafir. Ar fi existat negocieri in acest sens, iar Teo chiar si-ar fi anuntat actualii sefi ca este pe picior de plecare, insa aceste planuri i s-ar fi dat peste cap pe ultima suta de metri.

S-ar parea ca Teo Trandafir ar fi hotarat in ultimul moment sa renunte la propunerea lui Adrian Sarbu si sa isi continue contractul cu postul de televiziune Kanal D, acolo unde prezinta doua emisiuni, „Teo Show” si „Vrei sa fii milionar?”.

Conform aceleiasi publicatii, decizia lui Teo ar avea legatura cu oferta financiara mai mult decat avatajoasa pe care sefii Kanal D i-ar fi facut-o in momentul in care au aflat despre planurile ei de a parasi trustul.

 

View this post on Instagram

 

Doua suflete se fac unul singur, când ești acasă… 🤗🤗🤗 #oaltaviata #oziplinadeenergie #maiaminunata @maiatrandafir

A post shared by Teo Trandafir (@teotrandafir) on

 

View this post on Instagram

 

Ma schimb. Am curaj. @tabyaro

A post shared by Teo Trandafir (@teotrandafir) on

Scrie un comentariu