Stiri externe

De ce divorteaza Miley Cyrus si Liam Hemsworth?

Scris de Ana Kozma

Miley Cyrus si Liam Hemsworth au anuntat zilele trecute ca divorteaza dupa un mariaj ce a durat doar 8 luni. Iata insa care ar fi maii exact motivele din spatele separarii celor doi!

De ce divorteaza Miley Cyrus si Liam Hemsworth?

Miley Cyrus si Liam Hemsworth au avut intotdeauna o relatie cu nabadai, presarata cu nenumarate despartiri si impacari. Zilele trecute, cei doi au recunoscut public ca divorteaza dupa doar 8 luni de mariaj, iar apropiatii sunt de parere ca de aceasta data nu mai exista loc de impacare.

Conform presei internationale, prieteni ai celor doi sustin ca Miley Cyrus a redevenit petrecareata de alta data imediat dupa casatoria cu Liam Hemsworth, lucru care l-ar deranja teribil pe actor.

“Liam s-a saturat sa fie umilit. Iar felul in care ea se poarta… face tot posibilul pentru a se asigura ca nu mai e loc de impacare. Imediat ce s-au casatorit, ea a redevenit petrecareata de alta data. Poate ca au avut tot timpul o relatie cu nabadai, dar se data asta chiar s-a terminat”, a declarat un apropiat al celor doi pentru revista NW.

S-ar parea ca si familia lui Liam face tot posibilul pentru a-l impiedica pe simpaticul actor sa cada din nou in mrejele lui Miley Cyrus, intrucat sunt de parere ca mariajul lor este unul toxic.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth divorteaza dupa doar 8 luni de casatorie!

 

View this post on Instagram

 

#MothersDaughterVideo

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

View this post on Instagram

 

Abs like a ninja turtle 🐢

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

1 comentariu

Scrie un comentariu