Stiri Interne

De ce au pierdut Paula Seling si Ovi Top 10 la Eurovision! Iata ce spune artista!

Scris de Alexandru Manea

Paula Seling recunoaste ca piesa castigatoare a Conchitei Wurst de la Eurovision este foarte buna si explica ce anume nu a avut ea si partenerul ei de scena, Ovi, incat nu au reusit sa se clasifice in primele 10 pozitii.

paula-seling-conchita-wurst

Paula Seling s-a intors dezamagita de la Eurovision. Alaturi de Ovi au obtinut doar locul 12, in conditiile in care in semifinala erau ca si castigatori, iar predictiile pentru finala erau in favoarea lor.

Artista recunoaste insa ca piesa castigatoare, cea a Conchitei Wurst, este foarte buna si a fost cantata foarte bine de reprezentantul Austriei.

„Noi am fost foarte pregatiti, evident ca eram dezamagiti, era o chestie evidenta, am fost atat de naivi, ne-am dus cu gandul ca daca muncim, atunci putem. Este despre mult mai multe lucruri Eurovisionul, este despre acel ceva care sa atraga atentia, despre marketing, despre lobby, despre piesa.

Ei au gasit acel ceva cu care sa atraga atentia. Nu trebuie sa ne condamnati ca ii spunem un produs de marketing pentru ca si ea spune acelasi lucru. Ce vedeti la tv, asa se prezenta si in culise”, a declarat Paula la Antena 1.

Scrie un comentariu