Stiri Interne

De ce arata Mihaela Radulescu asa de bine la 47 de ani

Mihaela Radulescu are un corp perfect, in ciuda celor 47 de ani ai sai. Iata cum explica vedeta silueta uluitoare pe care o afiseaza in fotografii, inclusiv in cele topless sau nud de acum ceva vreme.

 

De ce arata Mihaela Radulescu asa de bine la 47 de ani

Mihaela Radulescu are un trup ce sfideaza trecerea timpului. Este absolut incredibil cum reuseste sa isi mentina tonusul si formele ca sculptate in conditiile in care a implinit recent 47 de ani.

La aceasta varsta, teoretic, din pricina incetinirii metabolismului, dar si a iminentei aparitii a menopauzei, este din ce in ce mai greu sa tii departe depozitele de grasime si sa ai o musculatura atat de bine formata.

 

Mihaela reuseste sa contrazica “legile imbatranirii” si se poate lauda cu un trup perfect. Dovada si fotografiile recente postate pe pagina ei de socializare, in care apare ori nud, ori topless.

 

Carcotasii dau vina pe operatiile estetice, ca si-a scos o coasta, ori ca isi face liposuctii. Insa o astfel de silueta nu poate fi intretinuta (nici dupa presupusele operatii) fara sport zilnic intens si un regim alimentar echilibrat, sanatos, cu calorii exact cat corpul are nevoie.

felix-baumgartner-mihaela-radulescu-1

Mihaela spune ca si dragostea pe care i-o poarta iubitul ei, Felix, o ajuta sa arate si mai bine. ”Arat asa pentru ca vreau si pentru ca barbatul de langa mine ma face fericita. A inceput sa ma amuze cand citesc ca Raduleasca s-a operat iar, Raduleasca si-a scos o coasta, Raduleasca si-a bagat nu stiu ce. Nu am zis niciodata ca nu am operatii, dar eu muncesc foarte mult pentru a arata asa.

Totusi, cele mai importante sunt atitudinea si starea de bine. Iar aceasta stare mi-o da iubitul meu”, s-a confesat vedeta prietenelor, conform .

Scrie un comentariu