Stiri Interne

De ce ar fi fost Mihaela Bilic înlocuită la Arena Bucătarilor de la Pro TV

Scris de Ana Kozma

Medic nutriționist, Mihaela Bilic a prezentat până acum emisiunea Arena Bucătarilor, noul cooking show de la Pro TV. Acest lucru nu se va mai întâmpla însă în noul sezon. Iată de ce.

De ce ar fi fost Mihaela Bilic înlocuită la Arena Bucătarilor de la Pro TV

Postul de televiziune Pro TV se pregătește de lansarea unui nou sezon al cooking show-ului Arena Bucătarilor. Emisiune prezentată în trecut de medicul nutriționist Mihaela Bilic. Se pare însă că aceasta nu va mai face parte din echipă în sezonul ce debutează în primăvară.

Chiar ea a făcut anunțul pe pagina sa oficială de Facebook. Mihaela Bilic spune că nici măcar nu a fost înștiințată de aceste schimbări.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic)

Mihaela Bilic a prezentat timp de 5 ani emisiunea Arena Bucătarilor. Cooking show-ul a fost mai întâi un proiect al postului Kanal D, iar ulterior s-a mutat la Pro TV. O posibilă cauză a înlocuirii Mihaelei de la cârma emisiunii ar fi campania pe care o desfășoară în prezent pentru Mega Image. Asta în condițiile în care Arena Bucătarilor este o emisiune sponsorizată de Selgros.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic)

„Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunț că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii “Arena bucătarilor”.

Noul sezon va debuta într-o altă formulă. Nu mă întrebați cine o să facă parte din echipă, nici eu nu știu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviință să mă anunțe că încetăm colaborarea, cu atât mai puțin să-mi dea vreo explicație… așa că sunt la fel de curioasă ca și voi cine o să-mi ia locul.

Probabil puțini știu că proiectul “Arena bucătarilor” nu este o producție Protv, ci o emisiune creată/finanțată de Selgros, difuzată cu mulți ani în urmă la Kanal D și apoi la Protv”, scrie Mihaela Bilic în mesajul postat pe pagina de Facebook.

Exclusiv! Care sunt cele mai vandute carti ale vedetelor din Romania!

S-a rupt lanțul de iubire😳💔
Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi😔 Vreau să vă anunț că începând din luna…

Publicată de Mihaela Bilic pe Sâmbătă, 13 februarie 2021

Scrie un comentariu