Stiri Interne

De ce a sunat Adela Popescu la Urgență la 3 dimineața și a ajuns pe patul de spital

Scris de Ana Kozma

Adela Popescu traversează momente dificile din punct de vedere al sănătății. Iată de ce a sunat vedeta la Urgență la 3 dimineața și a ajuns pe patul de spital!

De ce a sunat Adela Popescu la Urgență la 3 dimineața și a ajuns pe patul de spital

Adela Popescu este în prezent internată în spital. Vedeta și-a îngrijorat atât colegii, cât și fanii când marți nu și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Vorbește Lumea” de la Pro TV. Se pare că, luni noapte, Adela a ajuns la Urgență. Iar medicii au hotărât instant că este nevoie de internare și investigații mai amănunțite.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

Bineînțeles, au apărut în presă și în mediul online speculații cu privire la faptul că Adela ar fi contactat COVID-19. Nu este însă cazul, lucru pe care chiar Adela Popescu l-a explicat într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare.

„De 4 zile mă durea stomacul. M-am gândit inițial că am avut o perioadă mai stresantă, că nu m-am odihnit sufficient. După care durerea s-a localizat în partea dreaptă, iar ieri-noapte, pe la 3 dimineața, nu mai puteam de durere și am venit la spital, la Urgență. În urma consultului mi s-a recomandat un computer tomograf și se pare că am o inflamație în zona în care se termină colonul și începe apendicele”, a povestit vedeta pe InstaStory.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

Adela Popescu a făcut lumină și în cazul speculațiilor legate de COVID-19. A dezvăluit că a fost testată, așa cum se întâmplă cu toți oamenii înainte de internarea în spital. Testul a ieșit însă negativ.

„Momentan mă simt bine, mi se administrează antibiotic. Sunt sub supraveghere și vrem să vedem că lucrurile merg spre bine. Astfel încât mâine sau poimâine să merg acasă. Sperăm să nu fie nevoie de intervenție chirurgicală”, a mai adăugat ea.

Radu Valcan s-a intors acasa, dar nu poate sta alaturi de Adela Popescu 2 saptamani

Scrie un comentariu