Stiri Interne

De ce a renuntat Adelina Pestritu la raton dupa ce a aflat ca este insarcinata

Scris de Alexandru Manea

Adelina Pestritu a fost nevoita sa renunte la ratonul Cindy pe care l-a adoptat anul trecut. Iata de ce a recurs la acest gest despre care spune ca i-a “sfasiat inima”.

De ce a renuntat Adelina Pestritu la raton dupa ce a aflat ca este insarcinata

Adelina Pestritu rade cu un ochi si plange cu altul. Este, pe de o parte, in culmea fericirii intrucat este insarcinata pentru prima data, urmand sa devina mama in vara acestui an. Pe de alta parte, insa, este cuprinsa de tristele intrucat a trebuit sa renunte la unul din animalele sale de companie. Este vorba de ratonul Cindy, pe care l-a adoptat anul trecut. Vedetei i s-a declansat o alergie din pricina parului animalului, si, fiind acum si insarcinata, a inteles ca este nevoie sa nu mai tina simpaticul companion in casa.

„A fost dureros, mi-a sfasiat inima. Doctorul mi-a spus ca nu mai am voie sa stau in prezenta ratonului. Eu in urma cu cateva luni am dezvoltat o alergie care se agrava de la o zi la alta. Era la parul de raton. Mancarimi, ochii umflati si incontinuu imi curgeau, nu mai respiram pe nas, dar am zis ca mi-am dorit acest animalut si nu pot sa ma despart de el pentru o alergie. Doamna doctor m-a sfatuit sa gasesc cea mai buna varianta pentru acest raton.

Adelina Pestrițu crește un raton în casă – VIDEO

Se poate agrava starea mea de sanatate. Este prioritar sa duci sarcina la capat si sa aduci pe lume un bebelus sanatos. Vezi care e cea mai buna varianta. Imediat ce am iesit din cabinet am sunat-o pe veterinara care s-a ocupat de ea. Eu i-am spus ca vreau sa aiba spatiu sa se joace, sa aiba niste animalute care sa ii tina companie si oameni iubitori de animale. La zoo, oamenii mi-au permis sa merg de cate ori vreau sa o vad pe Cindy, sa intru in spate la ea. De cate ori am timp dau fuga si o vad”, a declarat Adelina Pestritu la Teo Show.

1 comentariu

Scrie un comentariu