Stiri Interne

De ce a rabufnit Monica Gabor pe Facebook

Scris de Administrator

Monica Gabor a postat pe Facebook, in urma cu cateva zile, un mesaj emotionant dedicat mamei sale, fiind insa acuzata de presa autohtona, pe motiv ca si-a incheiat mesajul cu urarea „La multi ani, mami!”, una nu tocmai potrivita pentru cei trecuti in nefiinta. Astazi, Monica a revenit, postand, de aceasta data, tot pe respectiva retea de socializare, un text prin care le cere oamenilor sa nu o mai judece si sa o lase sa-si exprime trairile asa cum simte, fara a o mai judeca. In plus, a mai dezvaluit ca are momente in care nu poate accepta ca fiinta care i-a dat viata nu mai exista…

monica-gabor-facebook

Monica Gabor si-a obisnuit amicii virtuali cu o activitate destul de intensa pe Facebook, aceasta postand adesea fotografii sau mesaje ce au legatura cu trairile ei.

Spre exemplu, zilele trecute, ea a scris un mesaj extrem de emotionant dedicat mamei sale, care si-a pierdut viata anul trecut. Monica a fost insa dur taxata de presa fiindca si-a incheiat mesajul cu urarea „La multi ani, mami!”, una nu foarte potrivita in cazul persoanelor trecute in nefiinta.

Vizibil deranjata de acest lucru, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a revenit astazi cu un nou mesaj postat pe Facebook, rugandu-i pe toti sa nu ii mai judece fiecare miscare, sa o accepte asa cum este si sa ii permita sa-si exprime trairile si mai ales durerea, asa cum simte ea sa o faca.

„Interesant… Oare cand vom inceta sa ii judecam pe ceilalti? Oare cand vom incerca sa ii acceptam cu bune si cu rele intelegand ca actioneaza in functie de viziunile, trairile, traumele si experientele lor personale? De exemplu, in legatura cu trecerea mamei mele in nefiinta, sunt inca in unele momente in stadiul de negare…Inca nu pot sa accept ca nu mai exista…Oare nu am dreptul sa imi alin aceasta durere asa cum simt? De ce trebuie sa imi fie pus fiecare cuvant și gest sub lupa? Eu nu am dreptul sa spun si sa fac ce simt atat timp cat nu ranesc pe nimeni? Imi dati voie sa exist asa cum m-a creat Dumnezeu?”, a scris Monica Gabor pe reteaua de socializare.

Scrie un comentariu