Recomandarea ADPM Stiri externe

De ce a purtat mov Hillary Clinton la discursul de dupa alegeri

Scris de Alexandru Manea

Hillary Clinton a oferit aseara un discurs impresionant si emotionant, primul dupa ce a fost declarata victoria lui Donald Trump la alegerile prezidentiale. Hillary a purtat un costum cu rever si camasa mov. Iata de ce a ales aceasta culoare.

hillary-clinton-mov

De ce a purtat mov Hillary Clinton la discursul de dupa alegeri

Hillary Clinton a oferit aseara un discurs impresionant si foarte emotionant. A fost prima iesire in public dupa ce au fost anuntate rezultatele alegerilor prezidentiale din America si, in speta, victoria lui Donald Trump.

Discursul lui Hillary a fost perfect, cuvintele atent alese si o abordare menita sa atraga simpatia si sustinerea tuturor. Pentru aceasta iesire la rampa, Hillary a purtat un costum cu rever si camasa mov. A fost o culoare atent aleasa. La fel si sotul sau, Bill Clinton, care a ales o cravata in aceeasi nuanta.

Movul este combinatia dintre rosu si albastru, prezente pe steagul Statelor Unite ale Americii, dar si culorile ce ii reprezinta pe Republicani si pe Democrati. Este ca o chemare la unitate pentru cei din cele doua tabere.

Movul este si culoarea loialitatii si a luptei pentru o cauza nobila.

Apoi, movul a fost si culoarea pe care GLAAD (ex-Gay & Lesbian Alliance Against Defamation), asociatia ce lupta pentru drepturile minoritatilor sexuale, ce le-a recomandat tututor, in luna octombrie, de Spirit Day, sa poarte aceasta nuanta in semn de sustinere pentru tinerii LGBTQ (lesbian-gay-bisexual-transsexual-queer).

Movul este considerat si culoare a monarhiei, a nobletei si a puterii.

Scrie un comentariu