Celebrity PR Interviuri News

Exclusiv! De ce a pozat Andreea Marin pentru FHM! “Ma simt femeie in adevaratul sens al cuvantului!”

Scris de Sorin Dutoiu

Andreea Marin puncteaza o aparitie surpriza pe coperta noului numar al revistei FHM. Pictorialul este decent, feminin, departe de orice tenta vulgara, astfel ca propunerea reprezentantilor publicatiei a fost acceptata fara prea multe retineri. Andreea Marin ne explica, in exclusivitate, care au fost motivele pentru care a decis sa pozeze pentru o revista in care pana acum vedetele au aparut in costume de baie sau chiar mai mult, aproape dezbracate.

andreea-marin-fhm

Este cu adevarat o surpriza faptul ca detii coperta noului numar FHM. Cum a venit aceasta propunere? Cum s-a ajuns la o asemenea colaborare?

Simplu: FHM mi-a propus, iar eu am spus da. Pentru ca ma simt femeie in adevaratul sens al cuvantului, intr-o perioada a vietii mele in care mi-e bine si sunt impacata cu plusurile si minusurile mele, am incredere in mine si nu am de ce sa spun nu unui interviu si unui pictorial facute cu profesionalism si cu bun gust. Am mai aparut in FHM si am amintiri placute din colaborarile noastre anterioare.

Nu ti-a fost teama ca vei fi aspru criticata de cei multi care nu te-ar fi asociat niciodata cu o astfel de publicatie?

Nu, deloc! Mai cu seama ca eu stiu ce fac si ce a iesit este foarte elegant, discret, un pictorial care inseamna feminitate, fara nicio umbra de vulgaritate.

Cum a decurs sedinta foto? Ai avut emotii? Te-ai acomodat greu cu astfel de ipostaze?

Emotii pentru realizarea unor fotografii nu mai am demult. Iar o sedinta foto cu Marius Baragan este intotdeauna o placere si un motiv de distractie totodata. Suntem pe aceeasi lungime de unda. Umorul nostru se impleteste in mod fericit, suntem prieteni vechi si ma simt ca acasa in studioul lui.

Ce inseamna pentru tine sa fii “sexy”, asa cum sunt catalogate pictorialele din FHM?

Nu sexy este atributul pe care mi-l doresc, ci feminitatea in stare pura e cea pe care mi-as fi dorit sa o surprindem in imagini. Daca am reusit sau nu, cititorii vor decide.

Ai fi acceptat sa pozezi in FHM inaintea divortului? Exista o explicatie pentru faptul ca acest pictorial apare acum, dupa incheierea casniciei cu Stefan?

Nicio legatura. Am aparut si inainte, deci nu e o noutate pentru mine. Ipostaza este insa a feminitatii mature si asta, da, este o noutate!

Care este mesajul pe care il transmiti prin faptul ca ai acceptat sa pozezi pentru o revista destinata publicului masculin?
 
Nu mi-am propus sa transmit un mesaj, dar daca ma gandesc mai bine acum cred ca nu e rau sa observam ca, in ciuda parerilor preconcepute, impamantenite la noi, se poate lesne observa ca se poate face un pictorial FHM cu eleganta, fara nuditate sau exagerari de vreun fel, la fel cum se poate trece si peste un moment delicat din viata cu aceeasi eleganta si discretie, fara a lasa in urma regretabile reactii si impresii ce nu mai pot fi reparate in memoria celor dragi sau a publicului care merita respect, inclusiv din acest punct de vedere.

Scrie un comentariu