Stiri Interne

De ce a parasit Delia juriul emsiunii „Te cunosc de undeva”

Scris de Administrator

Dupa doar cateva editii in care a facut parte din juriul „Te cunosc de undeva”, Delia se vede nevoita sa paraseasca aceasta emisiune. Nu fiindca nu s-ar fi simtit bine in postura de jurat ori pentru ca ar fi avut neintelegeri cu colegii ei, ci pentru ca este implicata in foarte multe proiecte care ii ocupa majoritatea timpului.

delia-e-cunosc-de-undeva

Dupa ce, la inceputul acestui an, trei membri ai juriului „Te cunosc de undeva” au fost schimbati, mai exact Andreea Balan, Aurelian Temisan si Ozana Barabancea, si ei au fost inlocuiti cu Delia, Pepe si Monica Anghel, asistam acum la noi schimbari in componenta juriului.

Se zvoneste ca Andreea Balan ar urma sa revina la masa juratilor, inclocuind-o pe Delia, care a trebuit sa renunte la rolul pe care il avea in aceasta emisiune.

Nu a facut-o insa fiindca nu i-ar fi placut formatul sau pentru ca nu s-ar fi inteles bine cu colegii ei de pupitru, ci fiindca este angrenata in foarte multe proiecte carora abia reuseste sa le mai faca fata.

„Conteaza ca oamenii sa fie inchegati intre ei, sa fie chimie. Nu pentru ca acolo nu ar fi fost, dar poate nu a apucat sa se consolideze ceva, eram foarte multi. M-am simtit bine, atat in postura de concurenta, cat si in cea de jurat. Toata lumea era ’superprofi’. Dar s-ar fi incalecat foarte tare programele. Nu aveam timp de repetitii, nu aveam timp de nimic. In weekend aveam concerte, iar eu nu apucam sa repet pentru ele. M-a dat peste cap! Am zis ca nu pot sa fiu in sapte jurii, nu pot sa le fac pe toate, trebuia sa renunt la ceva”, a declarat Delia pentru ziarul Ring.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu