Stiri Interne

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1

Scris de Ana Kozma

Prima lună a lui 2022 vine cu o mutare surpriză pe piața televiziunilor din România. Protagonist? Dan Negru, care a părăsit Antena 1 și a semnat un contract cu Kanal D. Iată de ce a plecat Dan Negru de la Antena 1.

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1

Este oficial. Dan Negru a plecat de la Antena 1 după 22 de ani și s-a mutat la altă televiziune. A semnat deja un contract cu Kanal D, unde telespectatorii speră să îl vadă cât de curând cu un nou proiect. Dan Negru nu a plecat singur, ci cu întreaga sa echipă.

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1? Se pare că efervescentul om de televiziune nu a fost de acord cu proiectele care i s-au propus.

„Dan Negru a acceptat să plece cu echipa lui de la Antena 1 la Kanal D. Acolo, la fostul loc de muncă i-au oferit posibilitatea să facă din nou «Te pui cu blondele». El a refuzat. Cum el a spus că nu va mai face nici emisiunile cu măşti, nici emisiunea cu blonde nu a mai vrut să o facă. Însă va vrea să facă divertisment de calitate aşa cum făcea la «Academia vedetelor». Cu probe surprize şi cu mulţi invitaţi cunoscuţi”, au declarat surse pentru Click.ro.

Un alt motiv care ar fi stat la baza deciziei lui Negru ar fi fost că Antena 1 i-ar fi propus o coprezentatoare. Lucru cu care vedeta tv nu a fost de acord.

„Când am intrat în studiourile Kanal D, am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor. Îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, spune Dan Negru despre mutarea la Kanal D.

Scrie un comentariu