News Stiri externe

De ce a plans Paris Hilton la Paris?

Scris de Christian Stan

La o luna de la atentatele teroriste de la Paris, care s-au soldat cu moartea a 90 de persoane, Paris Hilton a vizitat capitala Frantei si a depus un buchet de flori la altarul de la Teatrul Bataclan. Reactia fanilor ei de pe Social Media a fost total neasteptata.

paris hilton

Paris Hilton a fost aspru criticata de sute de persoane pe Social Media, dupa ce acesta a postat o fotografie de la Altarul care exista inca la Paris, in fata teatrului Bataclan. Vedeta a vizitat capitala Frantei si a gasit de cuviinta sa aduca un omagiu celor 90 de persoane care si-au pierdut viata pe 13 noiembrie, in timpul atentatelor de la Paris.

paris hilton paris

„Este infiorator. Rugaciunile mele se indreapta catre toti cei care au fost ucisi in aceasta tragedie si catre familiile lor”, a scris Paris Hilton in dreptul unei fotografii pe care a facut-o in timp ce avea in mana un buchet de flori.

Criticii ei de pe Social Media nu au pierdut timpul, iar Paris s-a trezit criticata de sute de persoane care au pus la indoiala sinceritatea gestului sau si l-au considerat doar „un exercitiu de imagine”.

Scrie un comentariu