Carusel Stiri Interne

De ce a facut Bianca Dragusanu avort

Scris de Administrator

Astazi a iesit la lumina informatia socanta conform careia Bianca Dragusanu a hotarat sa renunte la copilul pe care ea si Victor Slav urmau sa il aibe. Vedeta a facut weekend-ul acesta intrerupere de sarcina, pare-se ca la indemnul medicilor.

bianca-dragusanu111

Nu putini sunt aceia care inca pun sub semnul intrebarii cuplul format din Bianca Dragusanu si Victor Slav. Totusi, cei doi aleg sa pastreze tacerea in legatura cu zvonurile aparute in presa referitor la un posibil divort si sa isi traiasca viata cat mai departe posibil de ochii jurnalistilor.

Astazi, cancan.ro a publicat dovada faptului ca Bianca Dragusanu a facut avort sambata trecuta, insarcinata fiind in 5 saptamani.

bianca-victor-divort

Sotul ei, Victor, este cel care a insotit-o pe Bianca la clinica din Bucuresti, acolo unde roscata a facut intrerupere de sarcina. Tot el a sustinut-o in luarea acestei decizii si i-a fost alaturi in momentele nu tocmai usoare prin care a trecut in aceasta perioada.

bianca-victor-slav-divort

Cu toate ca adevaratul motiv ce sta in spatele luarii acestei decizii radicale ramane inca un mister pana in momentul in care Bianca si Victor vor decide sa explice public cele intamplate, unii pun asta pe seama relatiei dintre ei care nu functioneaza exact asa cum ar trebui, iar altii cred ca avortul ar putea fi explicat prin problemele de sanatate cu care Bianca Dragusanu se confrunta.

Roscata se afla in plina perioada de recuperare dupa operatia la picioare efectuata la Budapesta. Poarta ciorapi medicinali pentru drenaj limfatic si se indoapa cu analgezice si antiinflamatoare.

Scrie un comentariu