Stiri Interne Video

De ce a ajuns Anca Serea la urgență în spital în Bulgaria

Scris de Ana Kozma

Ziua de 6 august ar fi trebuit să fie una fericită pentru Anca Serea. Fiica ei, Sarah, a împlinit 13 ani. Din păcate însă, vedeta a lipsit de la aniversarea ei, fiind internată de urgență într-un spital de Bulgaria. Iată ce a pățit!

De ce a ajuns Anca Serea la urgență în spital în Bulgaria

Săptămâna trecută ar fi trebuit ca Anca Serea să își aniverseze fiica. Sarah a împlinit 13 ani pe data de 6 august. Din păcate însă, mama ei nu a putut fi alături de ea în această zi importantă. Din pricina unor probleme de sănătate, vedeta a ajuns de urgență într-un spital din Bulgaria.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Multa sanatate va doresc tuturor si va Multumesc pentru incurajari ❤️!

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) pe

„Nu știu câți dintre voi știți că eu am o anemie severă. Povestea este că am plecat cu Adi în Bulgaria, la o întâlnire. Am fost la Varna cu mașina. Am simțit că nu am o stare generală foarte bună. Adi a mers la farmacie, mi-a cumpărat niste calciu, magneziu. Mi s-a făcut foarte rau, am vărsat. Am chemat ambulanța. Sistemul sanitar din Bulgaria este foarte defectuos. Nu știu dacă mă credeți, dar eram chiar pe marginea prăpastiei. Nu mai auzeam cu urechea dreaptă, nu mai vedeam cu ochiul drept, nu am mai putut să mișc mâinile și picioarele”, a povestit Anca Serea pe Instagram de pe patul de spital.

Cum arata vila in care s-au mutat Anca Serea si Adi Sina

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) pe

Din fericire, momentele critice au trecut. După câteva zile petrecute sub supravegherea medicilor, Anca a ajuns din nou acasă, în sânul familiei.

„În sfârșit am ajuns acasă! Și sunt puțîn mai bine! Sănătatea este cel mai prețios lucru din viață unui om. Iar ultima săptămâna mi-a demonstrat din plin cât de mult contează să ai grijă de tine. Nu doar pentru binele tău, ci și pentru al celor care depind de ține sau al celor care țin la ține.

Anemia este o problemă de care știam, dar nu i-am acordat niciodată importanța cuvenită. Corpul meu a vrut să îmi transmită mesajul că muncesc prea mult, mă odihnesc prea puțin și nu am ținut cont de tratamentul pe care ar trebuit să îl urmez constant.

Simptomele pe care le-am resimțit de dată această au fost că un duș rece. Am crezut efectiv că nu o să-mi revin”, a scris Anca pe rețelele de socializare.

Scrie un comentariu