Stiri Interne

De ce a acceptat Fuego să apară în reclama pentru KFC

Scris de Alexandru Manea

KFC a invadat rețelele sociale cu o reclamă foarte îndrăzneață care îl are ca personaj pe Fuego. Asocierea este cu adevărat una incredibiă, iar artistul povestește acum de ce a acceptat propunerea.

De ce a acceptat Fuego să apară în reclama pentru KFC

Fuego apare în noua campanie de promovare a lanțului de restaurante de tip fast food, KFC. Asocierea este una cu totul surprinzătoare, în condițiile în care artistul nu a mai semnat până acum astfeld e contracte de publicitate, iar publicul KFC este unul tânăr, cu totul diferit de cel fidel solistului. Mai mult decât atât, ipostaza în care este pus Fuego este una menită să stârnească zâmbete. Iată ce povestește artistul despre motivele pentru care a acceptat să semneze un astfel de contract.

„Am evitat, deși am primit numeroase oferte, să devin imaginea unui brand sau să recomand un anumit produs. Asta pentru că este foarte important ce alegi să transmiți și să faci, iar anumite alegeri pot cântări foarte mult în fața oamenilor.

Ideea este că propunerea campaniei „Prelungește vara” a venit din partea unei echipe serioase și profesioniste și dincolo de produsul promovat, am apreciat și am punctat clar pe idee, aceea ca oamenii să mă convingă să opresc venirea iernii, să realizez diverse activități pentru a face iara să stea pe loc și pentru a nu mă apuca să împodobesc bradul, eu fiind cumva, în opinia lor, un simbol a tot ce înseamnă Crăciun, prin muzica mea.

Tipicar cum sunt am analizat această joacă asumată și am încercat, împreună cu echipa, să găsim varianta ideală, deși mi-a plăcut din prima principiul de a fi ironici și de a încerca să le dovedim tuturor că eu chiar am umor și că pot aprecia o glumă bună, dacă este făcută cu simț de răspundere. Ne-am pus pe treabă și a ieșit un joc interesant, în care oamenii îmi dau de lucru, iar eu, amuzat, le răspund și încerc să îndeplinesc aceste porunci care mă țin din treaba de a împodobi bradul”, a declarat Fuego pentru Libertatea.

Impartim un Hot Bucket? 🍗 #HotWings #KFCRomania #yum #fingerlickingood

A post shared by KFC Romania (@kfcromania) on

Asa arata un fan Krushers #pebune 😏 #Krushers #fresh #delicious #kfc #kfcromania #yum #phonecase

A post shared by KFC Romania (@kfcromania) on

Scrie un comentariu