Stiri externe

De ce si-a vandut David Beckham palatul „The Beckingham”?

Scris de Christian Stan

David si Victoria Beckham tocmai si-au vandut locuinta lor din afara Londrei, un palat care a fost numit de presa „The Beckinghams”. Cei doi au reusit sa obtina un profit urias in urma vanzarii locuintei, aceasta fiind cumarata cu 2,5 milioane de lire sterline si fiind vanduta cu 12 milioane de lire sterline.

beckham
David si Victoria Beckham au obtinut un profit de 9,5 milioane de lire sterline in urma vanzarii palatului „Beckingham”, situat in afara Londrei, la Hertfordshire, si cumparat imediat dupa ce s-au casatorit. Tranzactia a fost facuta de curand, iar planurile viitoare ale familiei Beckham sunt ambitioase.

david-victoria

Cei doi s-au saturat sa locuiasca in afara Londrei si au adunat acum 45 de milioane de lire sterline pentru o proprietate in centrul orasul. Cum casa in care se vor muta a fost destul de scumpa, David si Victoria Beckham si-au vandut masinile si o vila de vacanta din Franta pentru a ajunge la acesti bani.

Se pare ca mutarea lor din Beckingham Palace va avea loc pana de Craciun, intrucat Victoria planuieste sa-si petreaca sarbatorile de iarna in noua locuinta.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu