News Stiri externe

David si Victoria Beckham au celebrat 19 ani de casatorie!

Scris de Christian Stan

David si Victoria Backam au implinit zilele trecute 19 ani de cand si-au unit oficial destinele. Cei doi au celebrat printr-o cina romantica, unde s-au rasfatat si cu o sticla de vin in valoare de 400£.

Cina a fost momentul cheie al serii pentru ca ziua, sotii Beckham si-au petrecut timpul ajutand-o pe fetita lor, Harper sa se pregateasca pentru Ziua Sportului de la scoala.
 
David si Victoria Beckam raman in continuare unul dintre cuplurile senzatie ale lumii  mondene, iar cei doi si-au impartasit sentimentele cu fanii de pe Instagram. Amandoi au postat aceeasi poza, in care arata foarte fericiti. Victoria a fost concisa si a scris: „19 ani! Te iubesc atat de mult!”
 
David a fost mai darnic in vorbe si s-a adus aminte de petrecerea ostentativa de la nunta lor. Atunci cei doi s-au asortat si au purtat tinute mov. „Wow, 19 ani!… Acum 19 ani, pe vremea aceasta, eram imbracat din cap pana in picioare in mov. La multi ani pentru cea mai minunata sotie si mama. Te iubesc! ”
Aniversarea lor vine ca un contraargument la toate zvonurile care au circulat in presa, in luna iunie, care spuneau ca divortul dintre cei doi este inevitabil. Atat Victoria, cat si David au negat acest lucru, iar purtatorul lor de cuvant a spus ca… ” pe Internet apar foarte multe stiri false si barfe chinezesti. Este foarte ciudat si este o pierdere rusinoasa de timp.”
 
David si Victoria Beckham s-au casatorit pe 4 iulie 1999, in Luttrellstown Castle, chiar langa Dublin. Impreuna au patru copii: Brooklyn (19 ani), Romeo (15 ani), Cruz (13 ani) si Harper (6 ani.)  Victoria a fost invitata luna trecuta sa tina un discurs la summit-ul Forbes Women de la New York, iar cu acea ocazie a vorbit si despre familia ei.
 
„Chiar incerc! Incerc din tot sufletul sa fiu cea mai buna mama. Incerc sa fiu cea mai buna sotie si o profesionista. Cand ajung acasa, las telefonul deoparte si petrec timp cu David si cu copiii.”

Scrie un comentariu