News Video

In lipsa unor roluri importante, David Hasselhoff isi vinde imaginea unui celebrul lant de magazine!

Scris de Administrator

Desi cariera lui actoriceasca este departe de a mai fi una de succes, David Hasselhoff se foloseste de capitalul de imagine care i-a mai ramas pentru a-si castiga existenta. Recent, actorul a filmat un spot publicitar prin intermediul caruia promoveaza produsele unui celebrul lant de magazine din New England.

david-hasselhoff-cumberland-farms

Cu siguranta ca David Hasselhoff nu se mai bucura in ultima vreme de notorietatea si succesul pe care le avea in perioada in care innebunea femeile din toata lumea cu rolul sau din serialul „Baywatch”.

Si totusi, acesta se foloseste de capitalul de imagine care i-a mai ramas pentru a-si castiga traiul.

Spre exemplu, Hasselhoff a filmat recent un videoclip la piesa „Thirsty for Love”. Nu este vorba despre un simplu videoclip, ci despre un spot publicitar menit sa promoveze produsele unui celebrul lant de magazine din New England, „Cumberland Farms”.

Imbracat tot in alb si pe alocuri cu pectoralii dezgoliti, David Hasselhoff apare pe o plaja pustie facand tot soiul de activitati, toate in timp ce savureaza bucuros un pahar imens de cafea rece disponibila in lantul de magazine „Cumberland Farms”.

Scrie un comentariu