Stiri externe

David Duchovny si Tea Leoni au divortat dupa 17 ani de casatorie!

Scris de Christian Stan

David Duchovny si Tea Leoni au divortat in luna iunie, dupa 17 ani de casatorie. Cei doi au fost despartiti de mai multe ori in timpul mariajului, iar David si-a inselat de mai multe ori nevasta dupa ce a recunoscut public ca este dependent de sex si s-a internat intr-o clinica de reabilitare pentru a isi trata problema.

david-duchovny-tea-leoni-divort

Dupa un mariaj de 17 ani, cu urcusuri si coborasuri, a venit momentul de final pentru relatia dintre Tea Leoni si David Duchovny. Cei doi au divortat fara mare tam-tam in luna iunie, David fiind cel care a introdus actele de divort, citand „divergente ireconciliabile”.

David si Tea s-au casatorit in anul 1997, la doar opt saptamani de cand s-au cunoscut, iar relatia lor a functionat fara probleme pana in anul 2008, cand s-a aflat ca actorul o insela de cate ori avea ocazia. Cei doi s-au despartit pentru o perioada in anul 2008, David recunoscand ca este dependent de sex si s-a internat atunci intr-o clinica specializata pentru a dobandi ajutorul de care avea nevoie.

In ciuda faptului ca i-a fost infidel, Tea l-a primit din nou in bratele ei, iar mariajul a continuat fara probleme pana in 2011, cand s-au despartit din nou.

David si Tea au impreuna doi copii: o fiica Madelaine (in varsta de 15 ani) si un fiu pe nume Kyd Miller (in varsta de 12 ani). Conform intelegerii de divort ambii copii raman in custodia mamei, urmand ca David sa plateasca pensie alimentara de 40.000 de dolari pe luna.

Scrie un comentariu