News

Familia Beckham paraseste America? David a anuntat ultimul sau meci pentru L.A. Galaxy!

Scris de Christian Stan

Rumoare in lumea mondena, dupa ce David Beckham a anuntat ca saptamana viitoare va disputa ultimul sau meci pentru L.A.Galaxy, dupa ce a jucat pentru aceasta echipa vreme de sase ani. Beckham nu se retrage insa din sport si a primit propuneri de a semna cu echipe din Paris, Londra sau Australia.

La 37 de ani, David Beckham este pregatit de o alta provocare profesionala, ultima din cariera lui. Fotbalistul englez a anuntat ca va juca ultimul sau meci pentru L.A. Galaxy saptamana viitoare, iar plecarea de la echipa de fotbal americana vine ca o surpriza, intrucat in ianuarie Beckham acceptase sa-si prelungeasca contractul pentru inca doi ani.

Ultimul meci al lui Beckham va fi in finala Cupei MLS, pe care echipa L.A.Galaxy incearca s-o castige pentru a doua oara consecutiv. Finala se va disputa impotriva echipei Houston Dynamo pe 1 decembrie.

Au inceput sa apara numeroase speculatii despre echipa cu care va semna Beckham in viitor, acesta primind oferte de la Paris, din Australia si chiar din Londra. Beckham a refuzat oferta primita de la australieni si este foarte probabil sa revina in Europa sa joace pentru Paris Saint Jermain.

Beckham si Victoria pareau sa se simta mai mult decat confortabil in Statele Unite, acolo unde fiii lor au fost inscrisi la o scoala privata. Mai mult, Victoria si-a dezvoltat foarte mult brandul sau de haine in ultima vreme in Statele Unite, astfel ca plecarea designerului din Los Angeles arunca intrebari asupra viitorului brandului Victoria Beckham.

David Beckham a jucat 12 ani pentru Manchester United, apoi s-a transferat la Real Madrid, unde a cunoscut cu adevarat statutul de superstar in fotbal. A urmat transferul la L.A.Galaxy, echipa pentru care a jucat in ultimii sase ani.

Beckham a luat parte la trei Cupe Mondiale si a jucat de 105 ori pentru echipa nationala a Angliei. Faima sa i-a adus in ultima vreme contracte de publicitate in valoare de 40 de milioane de dolari pe an.

Scrie un comentariu