Stiri externe

David Beckham și Victoria Beckham, infectați cu coronavirus

Scris de Ana Kozma

S-a aflat abia acum, la câteva luni distanță, însă David și Victoria Beckham au fost infectați cu coronavirus în luna martie. Mai mult decât atât, se pare că ar fi îmbolnăvit și câțiva angajați. Iată în continuare detaliile.

David Beckham și Victoria Beckham, infectați cu coronavirus

David și Victoria Beckham au recunoscut recent că au fost infectați cu coronavirus în luna martie. În plus, se pare că cei doi ar fi contaminat câțiva angajați, dar și mai mulți oameni la o petrecere.

În luna martie, pe când mai tot mapamondul era în carantină, David și Victoria au făcut „naveta” între Los Angeles și Marea Britanie. Fără să știe la început că sunt infectați, au luat contact cu mai mulți oameni. Au organizat chiar și o petrecere în LA, eveniment la care au luat parte multe vedete și oameni din sport.

Câteva zile mai târziu, au găzduit o petrecere și în Marea Britanie. De această dată, cu ocazia zilei de naștere a fiului lor, Brooklyn. Iar seria petrecerilor nu s-a terminat.

Conform tabloidului The Sun, primele simptome au apărut pe 19 martie. Atunci, David Beckham a început să se simtă rău. De asemenea, Victoria se confrunta cu dureri în gât și febră. Chiar și câțiva angajați ai celor doi au acuzat simptome similare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham) pe

Același tabloid scrie că David și Victoria Beckham i-au susținut din toate punctele de vedere pe angajații care s-au îmbolnăvit. În plus, au intrat în carantină imediat ce și-au dat seama că sunt infectați cu COVID-19.

Fiul lui David Beckham s-a însurat în secret?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Kisses @davidbeckham, I love u 💕

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham) pe

Scrie un comentariu