Stiri externe

David Beckham a dat terenul de fotbal pe Hollywood! Isi face debutul in actorie!

Scris de Administrator

Dupa ce a renuntat la cariera de fotbalist, se pare ca David Beckham si-a indreptat atentia nu doar catre afaceri, ci si catre Hollywood! Tocmai a obtinut un rol intr-un film si se pregateste sa-si faca debutul pe marele ecran.

david-beckham4

David Beckham si-a anuntat deja de ceva vreme retragerea din fotbal si parea ca, de atunci, si-a indreptat atentia catre lumea afacerilor. Iata insa ca acesta pare sa nu fie singurul domeniu care il pasioneaza pe fostul fotbalist. David Bekcham tinteste tocmai catre Hollywood!

david-beckham2

Tom Cruise, Guy Ritchie si David Beckham

Guy Ritchie, fostul sot al Madonnei, l-a distribuit pe David Bekcham in urmatorul sau film, “Knights of the Roundtable: King Arthur”. Asa se face ca acesta isi va face in curand debutul pe marele ecran, in calitate de actor.

david-beckham3

David Beckham si Guy Ritchie

Filmarile au inceput deja si cu toate ca David Beckham nu va bifa un rol cu greutate in aceasta pelicula, primul pas catre o cariera la Hollywood a fost deja facut.

david-beckham1

David Beckham si Guy Ritchie sunt prieteni buni si au mai lucrat impreuna si in trecut: la o reclama a brand-ului H&M realizata in 2013, iar apoi, anul trecut, la spotul publicitar pentru Haig Whiskey, bautura lansata de celebrul fost jucator.

Scrie un comentariu