News

David Beckham, gol pentru H&M! Fotbalistul isi lanseaza propria linie de lenjerie intima!

Scris de Christian Stan

Dupa ce in urma cu 5 ani poza in lenjerie intima pentru Emporio Armani, David Beckham isi arata din nou fizicul perfect, de data aceasta pentru H&M. Fotbalistul a creat o linie de lenjerie intima pentru celebrul retailer suedez, ce va fi lansata pe 2 februarie.

Marele retailer H&M mai da o lovitura de imagine, asta dupa ce in noiembrie Donatella Versace lansa colectia „The Very Best of Versace for H&M”. Astfel, H&M se asociaza acum cu David Beckham pentru o linie de lenjerie intima, ce poarta semnatura celebrului fotbalist.

Prima fotografie din campanie, in care Beckham isi etaleaza corpul perfect si numeroasele tatuaje, a fost facuta publica in urma cu cateva ore si anunta astfel colectia ce va fi lansata pe 2 februarie.

Aceasta este a doua campanie pentru lenjerie intima a lui David Beckham, asta dupa ce in anul 2007 aparea in reclamele la Armani. Marea deosebire este ca toata linia de lenjerie poarta semnatura fotbalistului, iar preturile sunt mai mult decat accesibile.

Perechea de boxeri pe care David o poarta in aceasta prima fotografie va putea fi cumparata pentru doar 9,99 de lire sterline.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu