News Style Radar

Cel mai batran model din lume, Daphne Self (83 de ani), in noua campanie a brandului TK Maxx!

Scris de Christian Stan

Daphne Selfe este cel mai in varsta model din intreaga lume. Ea are 83 de ani si arata in continuare minunat. Modelul a acceptat sa pozeze pentru noua campanie a brandului britanic TK Maxx, care isi propune sa celebreze stilul personal si sa-si incurajeze clientela sa nu tina cont de nicio regula a modei.

dephne

Daphne Selfe este una dintre cele mai faimoase fotomodele din intreaga lume. Ea are 83 de ani si se afla in industria modei de 63 de ani, fiind cel mai batran model din lume.

daphne

Daphne puncteaza revenirea ei in mainstream, dupa cativa ani de pauza, acceptand sa devina imaginea campaniei de toamna/iarna a brandului britanic TK Maxx.

aphne3

De-a lungul celor 83 de ani, Daphne spune ca nu a avut nici o interventie chirurgicala. ,,Nu mi-am facut nicio operatie la fata. Cred ca este o risipa de bani si oricum nu mi-as fi permis. Cred ca aspectul meu este datorat genelor bune, nu mi-am dat nici cu crema prea mult. Mi-am vopsit parul cand au inceput sa imi apara fire albe, pe la 40 de ani, dar a devenit un deranj prea mare”, a declarat Daphne Selfe.

Scrie un comentariu