News

Scandal de infidelitate! Danzel Washington, surprins cu o alta femeie decat sotia lui de 30 de ani!

Scris de Christian Stan

Danzel Washington se confrunta acum cu un scandal de infidelitate, intrucat fotografii l-au surprins tinandu-se de mana si sarutandu-se cu o alta femeie. Mai multe site-uri din Statele Unite au fost contactate de fotografi cu propunerea de a cumpara pozele, insa nu s-a ajuns la niciun rezultat pana acum.

Denzell-and-pauletta-washington

Mariajul de 30 de ani dintre Danzel Washington si sotia lui Pauletta, ar putea fi acum in pericol din pricina unui presupus scandal de infidelitate.

Mai multe site-uri de celebritati din Statele Unite au fost asaltate de paparazzi independenti cu propunerea de a cumpara pozele din care reiese ca Danzel are o aventura cu o femeie mult mai tanara decat el. In cele patru fotografii puse spre vanzare, Danzel apare tinandu-se de mana si sarutandu-se cu o femeie a carei identitate nu este cunoscuta.

article-0-16ECBFCF000005DC-785_634x867

Danzel si Pauletta formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, iar in urma cu cateva luni chiar ofereau un interviu pentru revista Ebony in care declarau cat de fericiti sunt impreuna, chiar si dupa atatia ani.

Scrie un comentariu