News

Cine va castiga Dansez pentru tine? Adela Popescu sau Octavian Strunila?

Scris de Sorin Dutoiu

Publicul a decis aseara cine va intra in Marea Finala Dansez pentru tine. Paula Seling a iesit din concurs, lasandule loc perechilor conduse de actorii Media Pro, Adela Popescu si Octavian Strunila.

Paula Seling a reusit sa ramana in concursul Dansez pentru tine pana in semifinala de aseara insa nu s-a putut califica in Finala de pe 1 decembrie.

Dupa ce au dansat folclor international, twist si dans la bara, cantareata si partenerul ei au primit cele mai putine voturi din partea publicului, parasind astfel competitia si lansandu-le lor finalistilor: Adela Popescu si Octavian Strunila.

Cu toate acestea, partenerul ei de dans, Tudor Moldoveanu, a primit din partea sponosorilor emisiiunii un cec de 15.000 de euro.

Visul lui Tudor era sa ii multumeasca mamei sale pentru toate sacrificiile facute pentru el si a-i implini dorinta de o viata de a avea o locuinta doar a lor, un camin la care a visat mereu si pe care nu l-a avut niciodata.

 

Tudor a fost crescut doar de mama sa de la varsta de 4 ani. Dupa divortul parintilor, ramasi practic pe “drumuri”, mama lui Tudor nu s-a dat batuta si a hotarat sa inceapa o viata noua. A vrut sa-i ofere posibilitatea fiului sau de a avea o viata decenta. Astfel, ambitioasa, a inceput cursurile Facultatii de Actorie din Bucuresti si a devenit actrita.

 

Desi toata viata lor au fost nevoiti sa se mute din casa in casa, mama lui Tudor nu a renuntat nicio clipa la visul ei, acela de a-si vedea baiatul balerin. In ciuda greutatilor pe care le-au intampinat, mama lui Tudor a invins si si-a vazut visul cu ochii. Tudor vrea sa-i rasplateasca mamei toate sacrificiile si la randul lui sa-i indeplineasca si el visul de a avea o locuinta doar a lor, un camin pe care nu l-au avut niciodata.

In finala de la 1 decembrie, se vor confrunta Adela Popescu/Alexandru Lica si Octavian Strunila/Ella Dumitru, castigatorul urmand sa primeasca cei 60.000 de euro.

Aseara, proba dansului la bara a fost una din cele mai asteptate de publicul masculin. Iar telespectatorii au putut-o admira si pe Dana Rogoz intr-un numar de dans lansciv, ca demonstratie la ce urmau sa execute concurentii.

Fosta Abramburica de la emisiunea pentru copii Abracadabra, ce a facut furori in anii ’90, a aparut imbracata cu un corset rosu lansand la iveala latura ei sexy. Dana a dansat alaturi de Pavel Bartos si, din nou, alaturi de Matteo, la cererea de bis a publicului.

Scrie un comentariu