News

Cine castiga la Dansez pentru tine? Adela Popescu sau Octavian Strunila?

Scris de Alexandru Manea

Azi, de Ziua Nationala, Pro Tv sarbatoreste 15 ani de existenta si pregateste seara Finala Dansez pentru tine. La noapte vom afla cine va castiga marele premiu: partenera lui Octavian Strunila sau partnereul Adelei Popescu?

In aceasta seara va avea loc Marea Finala a actualului sezon Dansez pentru tine. Una dintre echipe va iesi castigatoare.

Publicul va trebui sa isi voteze prin sms favoritii: Adela Popescu/Alexandru Lica sau Octavian Strunila/Ella Dumitru, castigatorul urmand sa primeasca cei 60.000 de euro.

Adela Popescu, actrita din serialul “Iubire si onoare” de la Acasa, a dansat alaturi de Lica Alexandru (20 de ani, Timisoara) pentru ca cei doi frati ai lui sa aiba un viitor bun, iar mama sa care s-a sacrificat o viata pentru ei sa aiba o viata linistita si sufletul impacat ca toti copiii ei sunt bine.

Mama lui Alex, Mariana, a avut o viata extrem de incercata. A fost data de mica la orfelinat, a intalnit doar barbati care au parasit-o sau au maltratat-o fizic si psihic. A avut o viata presarata numai cu lipsuri si mutari dintr-o locuinta in alta, fara a avea vreodata un camin al ei. Dar ea nu s-a lasata prada deznadejdii, a luptat si a mers mai departe pentru cei trei copii ai ei.

Alex a ajuns la Facultatea de Arte, sectia – grafica si design, la Timisoara, iar mama si fratii sai l-au urmat de la Pitesti pentru a fi impreuna. Visul mamei este ca si ceilalti doi frati ai lui Alex, Daniel, de 7 ani si Radu, de 18 ani, sa fie bine. Alex simte la randul lui ca trebuie sa isi ajute familia. Dansul a fost refugiul lui in momentele in care nu avea speranta intr-o viata mai buna si visul sau a fost sa ajunga in lumina rampei. Acum are ocazia sa lupte pentru un viitor mai bun pentru fratii sai prin dans.

Actorul Octavian Strunila care joaca rolul lui Stiven in serialul „Mostenirea” de la Pro Tv lupta in ringul emotiilor alaturi de Ella Dumitru de 17 ani, din Hunedoara pentru a-si aduce odata pentru totdeauna familia la lumina, sa-si ajute mama, tatal adoptiv si bunica sa uite viata de cosmar pe care au avut-o. Povestea familiei Ellei este desprinsa parca dintr-un film thriller.

Mama ei, Simona, a fost injunghiata de tatal Ellei pentru ca acesta nu a suportat sa se desparta de el si a hotarat sa o omoare. Din fericire, femeia a scapat cu viata, dar a ramas paralizata de la brau in jos si este imobilizata intr-un scaun cu rotile pentru totdeauna.

La un an dupa aceasta intamplare oribila, in viata Ellei si a mamei ei a aparut o raza de soare o data cu Sorin.

Acesta avea sa devina sotul Simonei si tatal adoptiv al Ellei, cel care in ultimii 10 ani are grija de cele doua. Pe 5 august 2010, Sorin avea sa devina eroul familiei in momentul in care si-a salvat de la moarte soacra si sotia. Bunicul Ellei a sarit cu un topor sa le omoare pe cele doua iar Sorin l-a imobilizat. In altercatie Sorin a fost ars de batran pe picioare cu acid de baterie si acum se afla la spital, la sectia chirurgie plastica.

Bunica Ellei e in spital, in Hunedoara, cu capul spart si ambele maini in ghips. Bunicul se afla in arestul politiei si risca multi ani de inchisoare. Ella a ramas cu mama, sa o ingrijeasca, ea fiind cu handicap grav. Ella isi doreste sa lupte pentru mama, tatal adoptiv si bunica ei prin ceea ce stie ea mai bine, prin dans.

Editia din aceasta seara rezerva o serie de momente speciale. Astfel, gemenele Cheeky Girls vor dansa din nou pentru telespectatorii Pro TV, Mihai Petre si Wilmark se vor ridica de la masa juriului si vor arata ce inseamna sa dansezi corect salsa, Adriela Morar, fosta partenera de dans a lui Smiley si fosta iubita a lui piticu (Simplu), va dansa impreuna cu tatal ei, pe care l-a ajutat, cu bani, sa-si recapete auzul.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu