News

Daniel Craig si Rachel Weisz, pentru prima data impreuna in public!

Scris de Christian Stan

S-au casatorit in secret anul trecut in luna iunie, insa de atunci Rachel Weisez si Daniel Craig nu au participat la niciun eveniment public ca sot si sotie. Iata ca cei doi au pozat pentru prima data in fata fotografilor cu prilejul premierei de la Madrid a peliculei „The Girl With a Dragon Tatoo”, in care Daniel Craig joaca rolul principal.

Premiera de la Madrid a noului film al lui Daniel Craig, „The Girl With a Dragon Tatoo”, a punctat prima iesire in public a actorului din alaturi de sotia lui, Rachel Weisz, cu care s-a casatorit in secret, anul trecut, in luna iunie.

Cei doi s-au indragostit in timpul filmarilor la „Dream House”, insa Rachel si Daniel erau buni prieteni dinainte, cunoscandu-se de mai bine de sase ani. La momentul in care au luat decizia de a forma un cuplu, Rachel era logodita cu regizorul Darren Aronofsky, iar Daniel avea o relatie de sase ani cu Satsuki Mitchell.

Cei doi s-au casatorit in luna iunie, in mare secret, iar de atunci au fost surprinsi doar de cateva ori impreuna de catre paparazzi.

Scrie un comentariu