Cinenews

Daniel Craig, Rachel Weisz si Naomi Watts, intr-o casa cu crime infioratoare

Scris de Alexandru Manea

Daniel Craig, Rachel Weisz si Naomi Watts sunt vedetele thrillerului Casa de vis / Dream House, in regia lui Jim Sheridan ce are premiera in Romania pe 21 octombrie la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Will, Ann si Libby se muta intr-o casa despre care nu au idee ca acolo avusesera loc cu ceva timp inainte crime infioratoare. La putin timp de la mutarea in casa la care visasera de multa vreme, membrii familiei descopera cu oroare ca ei au devenit urmatoarele tinte ale ucigasului care distrusese si familia ce detinuse inainte casa.

Will Atenton (Daniel Craig) este un editor de carte care isi lasa slujba din New York pentru a se muta impreuna cu sotia sa, Libby (Rachel Weisz) si cu cele doua fetite ale sale intr-un orasel izolat din New England. Dar nici nu apuca sa se instaleze bine in noua lor viata, cind descopera ingroziti ca noul lor camin a fost scena crimei pentru o mama si copiii ei. Intregul oras e convins ca vinovat este sotul care le-a supravietuit.

Will incepe sa investigheze tragedia, dar singurul indiciu il primeste de la Ann Paterson (Naomi Watts), o vecina care era apropiata de familia care a murit. Pe masura ce Will si Ann incep sa puna cap la cap tulburatoarea drama, descopera ca povestea ultimului om care va parasi casa de vis a lui Will va fi la fel de inspaimintatoare pentru cel care va urma precum a fost pentru el.

Daniel Craig, Rachel Weisz si Naomi Watts sunt vedetele thrillerului Casa de vis / Dream House, in regia lui Jim Sheridan. Din 21 octombrie la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Scrie un comentariu